KEMBRIDŽ PROGRAM ZA UČENIKE VI, VII I VIII RAZREDA

uvod u Kembridž program za učenike osnovnih škola

 

Kembridž program za osnovcePrvi put u Srbiji učenici VI, VII i VIII razreda mogu da završe jedinstveni Kembridž program već tokom osnovne škole! Kembridž M-E-S program (Mathematics-English-Science) Savremene gimnazije je posebno kreiran za učenike koji žele da steknu Kembridž diplomu već u osnovnoj školi i da se što bolje pripreme za upis u srednju školu, a posebno za Kembridž program Savremene gimnazije.

Na taj način će, paralelno sa redovnim školovanjem u svojoj osnovnoj školi, pohađati i odgovarajući Kembridž program Savremene gimnazije za svoj razred. To je ujedno i najbolji način da se pripreme za malu maturu i upis u Savremenu gimnaziju po redovnom Kembridž programu za srednje škole.

Nastava na engleskom jeziku

U okviru Kembridž M-E-S programa Savremene gimnazije učenici će pohađati 3 predmeta po programu Secondary 1 prestižnog Univerziteta u Kembridžu: matematiku, engleski i nauku, gde nauka obuhvata biologiju, hemiju i fiziku. Nastavu u Savremenoj gimnaziji imaju 2 puta nedeljno, u popodnevnim časovima ili vikendom, kako ne bi remetili svoje ostale školske obaveze.

nastava na engleskom jezikuNastava u okviru Kembridž M-E-S programa odvija se isključivo na engleskom jeziku, kako bi se učenici što bolje pripremili za školovanje po Kembridž programu za srednje škole, koje je u Savremenoj gimnaziji u potpunosti na engleskom.

Pogledajte i Kembridžov prospekt u vezi sa Secondary 1 »

U društvu najboljih na svetu

Na kraju svakog razreda učenici rade test napredovanja iz svakog predmeta koji su pohađali i tako, zajedno sa svojim roditeljima i profesorima, mogu da prate napredovanje svog znanja iz ovih oblasti. Njihovo znanje ocenjuju profesori sa Kembridž akreditacijom, vrsni stručnjaci iz ovih oblasti, a rezultate će moći da uporede ne samo sa ostalim učenicima u školi, već i sa učenicima u celom svetu, unosom u jedinstveni Kembridž softver.

Po završetku školovanja, na kraju VIII razreda, učenici polažu test iz svakog predmeta, takozvani Cambridge Checkpoint, a ocenjuju ih direktno profesori sa Kembridža. Učenici dobijaju potvrdu o uspešno završenom programu i svojim dostignućima, kao i izveštaj sa preciznim procenama koliko su napredovali i prognozama za svoju akademsku budućnost.

Spremni za nastavak školovanja

Sigurni smo da će prognoze biti više nego obećavajuće, a naročito po završetku ovog jedinstvenog programa. Učenici koji završe ovaj program su potpuno spremni da nastave svoje Kembridž školovanje u najsavremenijoj Kembridž gimnaziji u Srbiji, u Savremenoj gimnaziji, ili bilo gde u svetu.

 

PAKET M-E-S: Šta sve dobijate?
do 30. septembra
mesečno
150 €
1800 € godišnje
PRIJAVITE SE
PUNA CENA
mesečno
290 €
3500 € godišnje
PRIJAVITE SE

Pogodnosti i uslovi plaćanja:

 • Mogućnost plaćanja na 12 i 96 mesečnih rata.
 • Popust od 5% za avansnu uplatu iznosa školarine u celosti za školsku godinu.
 • Popust od 2.5% za avansnu uplatu iznosa školarine za polugodište.
 • Dvoje i više dece iz iste porodice dobijaju porodični popust od 5%.
 • Dvoje i više dece roditelja zaposlenih u istoj firmi imaju korporativni popust od 5%.

Napomene:

 • Sve cene su navedene u evrima.
 • Plaćanje školarine se vrši u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate po ugovoru sa Savremenom gimnazijom.
 • Školarinu, osim roditelja, može plaćati i drugo pravno ili fizičko lice.

 

Kembridž program za učenike osnovnih škola - Važno je početi na vreme!

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2017/18. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.
 • Centar za razvoj karijere
 • Prijemni ispit
 • Edukacija
 • LINKeduTV
 • Mala matura
 • OK engleski
 • OK matematika
 • OK school
 • BUSINESS ACADEMY
 • IT ACADEMY
 • ITS
 • ITHS