Ko je ko u Savremenoj gimnaziji?

U našoj školi postoji tim ljudi koji se brine da sve organizacione i poslovne aktivnosti budu sinhronizovane. Da bi vam bilo lakše da stupite u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći, dozvolite nam da vam predstavimo naš vannastavni tim.

 

Tamara Rajinac – asistentkinja školskih aktivnosti TamaraRajinacMuzicko---zuta

Tamara je prva tačka kontakta sa školom i saradnica sa kojom ćete se najčešće čuti telefonom ukoliko pozovete školu. Ukoliko želite da obavestite školu o kašnjenju ili odsustvu, želite da stupite u kontakt sa mentorom ili proverite informacije u vezi sa nastavom, Tamara je tu da vam pomogne.

Email: office@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Monika Glavina – koordinatorka saradnje sa roditeljima Monika_Vujovic_crvena

Monika je tu da pomogne roditeljima u vezi sa svim pitanjima koja se tiču ugovora, keteringa ili prevoza, kao i da ih usmeri na ostale članove tima koji mogu dalje da im pomognu u pružanju informacija.

Email: office@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Ana Marjanović – koordinatorka saradnje sa učenicima

Sva svoja pitanja u vezi sa školskim životom, učenici mogu da upute Ani koja će ih dalje usmeriti na ostale saradnike koji im mogu izaći u susret.

Email: office@savremena-gimnazija.edu.rs

Ana Manojlović i Irena Manojlović – koordinatorke školskih aktivnosti

S obzirom na dinamiku života u školi, Ana i Irena Manojlović su zadužene za to da sve vannastavne aktivnosti budu sinhronizovane i dobro organizovane. Ukoliko imate ideje za kulturna dešavanja, možete ih slobodno predložiti Ani i Ireni.

Email: skolske.aktivnosti@savremena-gimnazija.edu.rs

 

STRUČNE SARADNICE

Kao škola koja pomaže učenicima da se snađu u svim aspektima školovanja, Savremena gimnazija ima i savremen tim stručnih saradnika koji su tu za sva pitanja odrastanja, sazrevanja i saznavanja.

 

Kristina Turudić

Kristina Turudić – psihološkinja 

Email: psiholog@savremena-gimnazija.edu.rs

Tijana Rajić – pedagoškinja Tijana_Rajic_plavo

Email: pedagog@savremena-gimnazija.edu.rs

 

 

Natalija Stanković – koordinatorka nastave Nacionalnog i Kombinovanog programa 

Sva pitanja koja se odnose na akademski program su Natalijina zaduženja.NatalijaStankovicLatinski---zelena

Ukoliko su vam potrebne informacije u vezi sa nastavom, načinom rada, časovima ili nastavnim materijalom, možete joj se slobodno obratiti.

Email: koordinator@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Miloš Prodanović – sekretar škole Miloš Prodanović

Ukoliko vam je potrebna potvrda za školovanje, BusPlus ili bilo kakav drugi dokument u vezi sa školovanjem, možete kontaktirati sa Milošem koji sve papire drži u svojim rukama.

Email: sekretarijat@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Svetlana Belić Malinić – direktorka škole Svetlana_Belic_Malinic_crvena

Kao direktorka škole, Svetlana vodi politiku „otvorenih vrata i uvek rado dočekuje roditelje i učenike kako bi se što bolje upoznala sa njihovim željama, predlozima i idejama za unapređenje rada škole.

Email: direktor@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2017/18. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.
 • Centar za razvoj karijere
 • Prijemni ispit
 • Edukacija
 • LINKeduTV
 • Mala matura
 • OK engleski
 • OK matematika
 • OK school
 • BUSINESS ACADEMY
 • IT ACADEMY
 • ITS
 • ITHS