Ko je ko u Savremenoj gimnaziji?

U našoj školi postoji tim ljudi koji se brine da sve organizacione i poslovne aktivnosti budu sinhronizovane. Da bi vam bilo lakše da stupite u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći, dozvolite nam da vam predstavimo naš vannastavni tim.

Jovana Bojović – koordinatorka kulturnih aktivnosti

S obzirom na dinamiku života u školi, potrebno je da sve vannastavne aktivnosti budu sinhronizovane i dobro organizovane, a za to je zadužena Jovana.

Ako imate ideje za kulturna dešavanja, slobodno ih možete predložiti Jovani, sa kojom možete kontaktirati i ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu u vezi sa planiranim aktivnostima.

Imejl: skolske.aktivnosti@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Uroš Krstović – saradnik za vannastavne aktivnosti

Uroš drži muzičku sekciju i sekciju muzičke produkcije, a svojim radom želi da podstakne učenike da se u što većem broju odazovu na vannastavne, sportske i zabavne aktivnosti poput obuka preživljavanja, planinarenja i airsofta, da ih motiviše, usmeri njihovu energiju i doprinese stvaranju zdravijih odnosa. 

Možete mu se obratiti ako želite da predložite neke nove aktivnosti, ali i ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa planiranim aktivnostima.

Imejl: vannastavne.aktivnosti@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Milica Aleksić – koordinatorka za bilingvalnu nastavu

Sva pitanja u vezi sa Kombinovanim programom učenici mogu da upute Milici.

Imejl: engleski1@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Filip Lončar – koordinator za tehnologiju u nastavi

Ako imaju bilo kakvih nedoumica u vezi sa korišćenjem tehnologije ili pristupom na svoj mejl, Portal za učenike i DL platformu ili bilo kakvo drugo pitanje u vezi sa tehničkim stvarima, učenici se mogu obratiti Filipu.

Imejl: informatika@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Zorana Živanović – menadžer Kombinovanog programa

Kao menadžer Kombinovanog programa, Zorana je zadužena za sprovođenje Cambridge plana i programa na Kombinovanom programu Savremene gimnazije. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa Cambridge predmetima ili Cambridge ispitima, možete se obratiti Zorani.
 

 

STRUČNE SARADNICE

Kao škola koja pomaže učenicima da se snađu u svim aspektima školovanja, Savremena gimnazija ima i savremen tim stručnih saradnika koji su tu za sva pitanja odrastanja, sazrevanja i saznavanja.

Kristina Turudić – psiholog

Imejl: psiholog@savremena-gimnazija.edu.rs

 

 

Aleksandra Rakić – psiholog

Imejl: psiholog1@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Tijana Rajić – pedagogTijana Rajić

Imejl: pedagog@savremena-gimnazija.edu.rs

 

 

Milka Keser – direktorka škole 

MIlka Keser

Kao direktorka škole, Milka vodi politiku „otvorenih vrata” i uvek rado dočekuje roditelje i učenike kako bi se što bolje upoznala sa njihovim željama, predlozima i idejama za unapređenje rada škole.

Imejl: milka.keser@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Natalija Stanković – pomoćnica direktorke za nastavu

Sva pitanja koja se odnose na akademski program su Natalijina zaduženja. Ukoliko su vam potrebne informacije u vezi sa nastavom, načinom rada, časovima ili nastavnim materijalom, možete joj se slobodno obratiti.

Imejl: koordinator@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Miloš Prodanović – sekretar škole i pomoćnik direktora za pravne poslove

Ukoliko vam je potrebna potvrda za školovanje, BusPlus ili bilo kakav drugi dokument u vezi sa školovanjem, možete kontaktirati sa Milošem, koji sve papire drži u svojim rukama.

Imejl: sekretarijat@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Nina Zec – tehnička sekretarka

Ako vas zanima bilo šta u vezi sa školovanjem u Savremenoj gimnaziji, možete kontaktirati sa Ninom, koja će vam ljubazno dati sve potrebne odgovore i izaći vam u susret. 

Imejl: office@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2019/20. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.