Priprema za prijemni ispit iz engleskog jezika

uvod u nacionalni skolski program

Savremena gimnazija je odlučila da svojim budućim učenicima koji sada završavaju osnovnu školu, ponudi besplatnu pripremu za polaganje prijemnog ispita iz engleskog jezika, koji Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja organizuje krajem maja, kako bi se sa što manje stresa pripremili za ovaj veliki test znanja.

pripremna nastava iz engleskog jezika

Pripremna nastava počinje u subotu, 10. marta 2018. godine, i održavaće se svake subote u trajanju od četiri školska časa, od 10:00 do 13:00, do polaganja kvalifikacionog testa krajem maja, u Beograđanki, a vodi je profesorka engleskog jezika Savremene gimnazije Ljubica Krstić, koja će se potruditi da učenike ciljno pripremi za polaganje prijemnog ispita.

Nastava se neće održavati 24. marta i 7. aprila zbog uskršnjih praznika.

Ako želite da potvrdite učešće svog deteta, možete kontaktirati sa konsultantom za edukaciju, Zoranom Antić, koja će vas upoznati sa daljom procedurom, putem imejla office@savremena-gimnazija.edu.rs, a ako vaše dete nije u mogućnosti da dođe na čas, molimo vas da pošaljete imejl na ovu istu adresu ili da nam se obratite telefonom na brojeve 011 4011 220 i 011 7856 120.

Želeli bismo da naglasimo da je priprema za polaganje besplatna ali i obavezna za sve one koji su se prijavili.

 

Savremena gimnazija

Predupis za generaciju 2019/20. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.