• Profesorka biznisa

Tamara Solomun

Profesorka biznisa u Savremenoj Tamara Solomun je završila diplomske studije u Londonu. Ona je diplomirala na University of Hull, nakon čega je magistarske studije biznis menadžmenta završila na Northwood University u Mičigenu, USA.

Tamara je 17 godina radila u edukaciji na fakultetu Greenwich School of Management u Londonu, gde je bila i predavač. Poseduje višegodišnje iskustvo u marketingu i akademskom radu na fakultetima, a radila je i na business development projektima u kompaniji LINK group.

U Savremenoj gimnaziji Tamara će se truditi da motiviše učenike da prate plan i program i učestvuju aktivno na predavanjima kroz grupni rad i prezentacije. Na časovima će pokazivati dosta praktičnih primera i testova kako bi se učenici što bolje pripremili za život.

U slobodno vreme Tamara provodi dosta vremena sa svoja tri sina, voli da putuje, šeta i neguje sportski duh. Dosta vremena provodi i uz jogu, čitanje knjiga i meditaciju.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.