Poklonite najbolje leto vašem detetu

Ikonica1

Savremena gimnazija organizuje Letnji kamp koji će biti održan od 20. juna do 15. jula 2015, za sve učenike koji su završili V, VI, VII ili VIII razred osnovne škole.

Ikonica2

Letnji kamp je idealna prilika da se vaš školarac kroz druženje i zabavu upozna sa principima kreativne nastave. Omogućite mu nezaboravno leto tokom koga će steći korisna znanja, zabaviti se i upoznati mnogo novih prijatelja, sa kojima će možda jednog dana deliti srednjoškolsku klupu.

Ikonica3

Opredelite se za jednu ili više interaktivnih radionica koje najviše odgovaraju vašem detetu i pružite mu priliku da kroz igru i timski rad usvoji znanja iz oblasti matematike, engleskog jezika, nauke i digitalne umetnosti.

Izaberite idealnu radionicu za vaše dete

Zanimljive interaktivne radionice održavaće se svakog radnog dana od 10 do 14 časova u prostorijama Savremene gimnazije, u centru grada, na Vračaru. Obezbedite mesto u Letnjem kampu i izaberite u kojoj nedelji će vaše dete pratiti omiljenu radionicu.

OKmatematika

Ova radionica uveriće vaše školarce da matematika nije bauk. Pružite priliku vašem detetu da upozna matematiku iz pravog ugla, kao jednostavan i interesantan predmet. Tokom radionica Letnjeg kampa učenici će zajedno rešavati nesvakidašnje zadatke koji će ih podsticati na kreativno razmišljanje i pružiti im vredna znanja za lakši nastavak školovanja.

OKenglish

Znanje najzastupljenijeg svetskog jezika danas je neophodno za budućnost svakog učenika. Ova radionica osmišljena je za sve nivoe znanja, tako da će vaše dete imati idealnu priliku da usavrši engleski jezik bez obzira na njegovo predznanje. Kroz dinamične igrice i razgovore sa vršnjacima učenici će dopuniti svoje komunikacijske veštine i odlično se zabaviti.

WoWscience

Tokom Letnjeg kampa moderno opremljena laboratorija Savremene gimnazije biće mesto okupljanja za sve buduće naučnike. WoWnauka je radionica prilagođena svim ljubiteljima hemije, biologije i drugih prirodnih nauka, koji će moći da uživaju u zanimljivijm naučnim eksperimentima i istraživanju prirodnih fenomena.

DigiArt

DigiArt radionica namenjena je vašem mladom kreativcu koji obožava da provodi vreme ispred kompjutera. Tokom Letnjeg kampa imaće priliku da uživa u onome što voli i pritom nauči da obrađuje fotografije, animira likove i pravi fenomenalne kratke filmove. Omogućite vašem školarcu da radi ono što ga ispunjava i pružite mu priliku da usavrši svoje talente.

Šta učenici dobijaju?

SavremenaGimnazija

Rad na najsavremenijim
računarima i iPadima

SavremenaGimnazija

Učenje na drugačiji način,
uz zabavne aplikacije i gedžete

SavremenaGimnazija

Učestvovanje u interesantnim
naučnim eksperimentima

SavremenaGimnazija

Usavršavanje engleskog jezika
uz zanimljive igre

SavremenaGimnazija

Kreativnu nastavu
u Intelligent Classroomu

SavremenaGimnazija

Nova poznanstva
i nezaboravna iskustva

SavremenaGimnazija

Tehnike obrađivanja fotografija
i pravljenja kratkih filmova

SavremenaGimnazija

Učestvovanje u interaktivnim
radionicama

Galerija

Pogledajte fotografije i utiske učenika sa prošlogodišnjeg Letnjeg kampa koji je okupio rekordan broj zadovoljnih polaznika.


Osigurajte vašem detetu mesto na vreme

Zbog velikog interesovanja, broj mesta za ovogodišnji Letnji kamp je ograničen, zato požurite i prijavite svoje dete što pre. Učešće iznosi 80€ po radionici, ali je svim učenicima sa vaučerom omogućeno BESPLATNO pohađanje radionice po izboru.

LOKACIJA

Šumatovačka 45, Vračar

office@savremena-gimnazija.edu.rs

www.savremena-gimnazija.edu.rs