Dexy Co Kids

Kompanija Dexy Co Kids nastala 1996. godine, stabilno je pozicionirana kao lider u uvozu i distirubiji igračaka vodećih svetskih brendova, uz široko razvijenu sopstvenu mrežu maloprodajnih objekata. Dexy Co Kids maloprodajni objekti nalaze se na najaktuelnijim lokacijama, a enterijer svakog objekta je pažljivo i kreativno osmišljen. Posebna pažnja posvećena je sigurnosti i zabavi dece uz maksmialno zadovoljstvo prilikom kupovine. Osim igračaka, Dexy Co Kids uvozi i distribuira i opremu za bebe i odeću za decu mlađih uzrasta.

Dugogodišnje iskustvo, postojanost i ljubav u poslovanju sa proizvodima koji su namenjeni deci idu u prilog repitaciji stabilnog i poštovanog partnera. Inovativnost, integritet i odgovornost prema životnoj srednini, samo su neke od vrednosti koje ova kompanija neguje već dugi niz godina.

www.dexy.co.rs

 

 

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.