Dynamic sport & health club

Savremena gimnazija brine ne samo o unapređenju znanja i razvoju duha svojih učenika, već nastoji da kod njih podstiče i razvija zdrave životne navike. Bavljenje sportom je podjednako važno kao i bavljenje naukom. U skladu sa tim principom, Savremena gimnazija je i sklopila partnerstvo sa sportskim centrom Dynamic sport & health club.

Na osnovu partnerstva sa Sportskim centrom Dynamic, učenici Savremene gimnazije imaju redovne časove fizičkog vaspitanja i mogu da se bave sportom u modernom i odlično opremljenom okruženju. Na raspolaganju su im velika sala za razne ekipne sportove Dynamic arena, mala sala za fitnes – life fitness studio i bazen, takozvana aqua joy zona.

Učenici vežbaju, druže se i odlično se zabavljaju baveći se sportom u jednom od najsavremenijih spostskih centara u prestonici.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.