Ernst & Young d.o.o. Beograd

 

Ernst & Young ima preko 200 hiljada zaposlenih u 150 zemalja širom sveta, što ovu kompaniju svrstava među globalne lidere u poreskim, revizorskim i savetodavnim uslugama. Cilj ove kompanije je da kroz svoj rad, i organizovane akcije sa istomišljenicima izgradi što bolje poslovno okruženje.

Ova kompanija je videla Savremenu gimnaziju kao instituciju koja školuje učenike za velika dela, što je i dovelo do partnerstva. Ernst & Young je počeo poslovanje u Srbiji 1997. godine sa svega par zaposlenih ljudi, a danas ova kompanija u svom timu ima preko 200 profesionalaca.

http://www.ey.com/CS/en/Home/EY-Serbia

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.