Golf asocijacija Srbije (GAS)

 

Savremena gimnazija i Golf asocijacija Srbije prepoznali su se na zajedničkom zadatku koji podrazumeva vaspitavanje i promociju pravih vrednosti. Iako golf deluje samo kao igra, zapravo je mnogo više od toga, pre svega jer akcenat stavlja na razvijanje karakternih vrlina, fer-pleja, poštenja i poštovanja.

Naša škola vaspitava učenike upravo na takav način, što je i bio glavni razlog za sklapanje ovog parterstva. Golf asocijacija Srbije ima cilj da podstakne razvoj golfa u Srbiji i predstavlja njegovo organizaciono telo. GAS je osnovana 2006. godine i danas je čine 5 klubova koji ukupno imaju oko 500 aktivnih igrača.

http://www.golfasocijacijasrbije.rs/

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.