• Microsoft Partner

Microsoft

2006. godine unapredili smo dugogodišnje partnerstvo sa Microsoft kompanijom u status Microsoft Partner, koji predstavlja najviši nivo kompetencija i stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama i najbliži poslovni odnos sa kompanijom Microsoft.

Microsoft Partner program našim korisnicima obezbeđuje najnovije MS tehnologije, kompletnu tehničku podršku, tehničke podatke, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge zvanične prednosti.

Microsoft Certified Partner Program je namenjen firmama iz IT sektora, koje pružaju širok spektar usluga i rešenja zasnovanih na Microsoftovoj platformi (konsalting, razvoj, održavanje, podrška, obuka, softverski paketi, hosting... ). Članstvo u programu predstavlja svojevrsnu garanciju posedovanja širokog raspona tehničkih znanja i veština potrebnih za primenu Microsoftovih rešenja, a istovremeno ono je i potvrda opredeljenja LINK groupa da prati najnovije tehnologije.

https://mspartner.microsoft.com

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.