• Profesorka biznisa

Nađa Ćirović

Profesorka biznisa Nađa Ćirović rođena je 28. aprila 1995. godine. Osnovne i master studije je završila na Beogradskoj bankarskoj akademiji smer Bankarstvo, finansije i biznis. Od srednje škole član je Alumni kluba organizacije Junior Achievement Serbia, u okviru kojeg je sa svojim timom bila nacionalni pobednik u preduzetništvu za 2013. godinu i Srbiju predstavljala u Londonu na Evropskom takmičenju. Sedam godina je volontirala i bila deo organizacionog tima koji je uspešno sprovodio brojne projekte, takmičenja i edukacije iz oblasti preduzetništva u srednjim školama na nivou cele Srbije.

Slobodno vreme provodi sa prijateljima i porodicom, a osim u oblasti ekonomije, voli da se edukuje i na polju digitalnog marketinga i komunikacija.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.