• Profesorka latinskog jezika

Nina Došlov

Profesorka latinskog jezika Nina Došlov osnovne studije završila je na Filološkom fakultetu u Kragujevcu, gde je stekla zvanje profesora španskog jezika i hispanskih književnosti. Proteklih sedam godina radila je kao nastavnik španskog i engleskog jezika u osnovnoj školi i kao profesor latinskog jezika u srednjoj školi.

Pored profesionalnog angažmana u radu sa decom, Nina se i u slobodno vreme bavi vršnjačkom edukacijom mladih. Radila je na brojnim međunarodnim kampovima o zaštiti životne stredine i očuvanju nacionalne kulturne baštine koje je organizovala EU. Takođe je vršnjački edukator Omladine JAZAS-a. Poseduje Kembridžov CAE sertifikat engleskog jezika. Trenutno je na master studijama inženjerskog menadžmenta i upravljanja kvalitetom.

U Savremenoj se trudi da igrifikacijom deci približi latinski jezik.

Hobi joj je prevođenje španske poezije i pohađa kurs profesionalnog šminkanja. Najviše voli šetnje sa ćerkom.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.