• Profesorka francuskog

Svetlana Milanović

Profesorka francuskog Profesorka francuskog jezika Svetlana Milanović studije završava na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Tokom studija je provela tri meseca u Francuskoj gde je i usavršila jezik. Radila je u nekoliko beogradskih osnovnih škola, kao i na Institutu za strane jezike. Godinama unazad radi privatno sa decom sa kojom postiže odlične rezultate.

Takođe, prevodilac je u oblast trgovine i transporta. U savremenoj gimnaziji, na moderan i deci zanimljiv način, predaje francuski jezik. Uz korišćenje multimedijalnih sadržaja, njeni časovi su uvek drugačiji. Želi da deci na drugi način približi francusku kulturu i jezik.

Slobodno vreme provodi u svom rodnom gradu sa prijateljima i porodicom.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.