Vaterpolo klub „Zemun”

 

Vaterpolo klub „Zemun” osnovan je 1992. godine, i u svojoj istoriji zabeležio je mnoge uspehe. Ovaj klub je čuven po radu sa mlađim kategorijama, kroz koje su prošli i neki od vaterpolista koji danas sa velikim uspehom nastupaju za najtrofejnije vaterpolo klubove i reprezentativne selekcije.

U klubu trenutno trenira preko 100 dečaka koji učestvuju u svim takmičenjima u organizaciji Vaterpolo saveza Beograda i Vaterpolo saveza Srbije. Savremena gimnazija i Vaterpolo klub „Zemun” ostvarili su saradnju jer imaju zajedničku viziju da mladima obezbede zdrav život i priliku da razviju sportski duh.

http://www.vkzemun.org.rs/

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.