VEĆ JE POČEO UPIS U SAVREMENU GIMNAZIJU! ISKORISTITE POPUSTE DO 31. DECEMBRA!

Obezbedite mesto na vreme. U toku su brojni popusti i pogodnosti, kako pri izboru programa, tako i raspoloživih paketa. Već je počeo upis za generaciju 2016/2017. Osigurajte svoje mesto na vreme – zbog velikog interesovanja većina mesta biće popunjena do kraja godine.

Iskoristite predupisni rok, kada su cene školarina značajno smanjene od stvarne vrednosti školovanja. Ovako pristupačnom cenom želimo da nagradimo sve koji na vreme donesu pravu odluku o nastavku školovanja u Savremenoj gimnaziji.

Takođe, želimo da kvalitetno Kembridž obrazovanje približimo svakom detetu i svakoj porodici. Vrhunska svetska edukacija ne sme da bude dostupna samo malobrojnima koji su u mogućnosti da izdvoje nekoliko desetina hiljada evra godišnje, već i vama koji svom detetu možete i želite obezbediti obrazovanje kakvo zaslužuje.

Zato za upis do 31. decembra obezbeđujemo popuste, specijalne pogodnosti i brojne stipendije za vukovce, sportiste i talente.

Privatna gimnazija sa renomeom, nastavnim programom i diplomom jednog od najprestižnijih i najstarijih svetskih univerziteta sada je dostupna i vama.

Ipak... Ovo jeste elitna gimnazija. Prava elitna privatna gimnazija. Elita u latinskom jeziku označava nešto izabrano, suštinu, jezgro, tj. kada je nešto izvanrednog kvaliteta i bez konkurencije. Naši učenici su baš to ‒ izabrani, bez konkurencije, izvanrednog kvaliteta, budući lideri koji postaju prava akademska elita. To je glavni cilj kome težimo ‒ da kroz inovativan i kreativan nastavni proces stvaramo sjajne generacije mladih ljudi koji su ponos našeg vremena. Naši učenici mogu da stanu rame uz rame sa studentima svih najvećih svetskih univerziteta i postižu sjajne rezultate. A sve to bez stresa, uz puno zabavnog učenja, na savremen način, drugačije. Zato kažu da smo škola budućnosti.

Iskoristite trenutne akcijske pogodnosti i cenu koja važi samo do 31. decembra. Postanite učenik prestižne, savremene, jedinstvene Kembridž gimnazije u Srbiji, uz korišćenje najpovoljnijih uslova upisa.

Povlašćeni uslovi pravovremenog upisa u školsku 2016/2017. godinu | Privatna gimnazija po meri

Cena školovanja u našoj školi za generaciju 2016/2017. biće značajno umanjena u odnosu na ekonomsku cenu školovanja (npr. 9.900 evra za Kembridž program). Čak je i ova cena niža za oko 3.000 evra u odnosu na cenu u drugim sličnim školama.

Ranim upisom ostvarujete uštedu od 2.500 do 4000 evra.

Možete izabrati:

Cena školovanja u školskoj 2016/2017. godini za Kombinovani program iznosi 3.900 evra. Ova cena je niža za 3.000 evra u odnosu na punu cenu školovanja.

Cena školovanja u školskoj 2016/2017. godini za Nacionalni program iznosi 2.990 evra. Ova cena je niža za 2.510 evra u odnosu na punu cenu školovanja.

Cena školovanja u školskoj 2016/2017. godini za Kembridž program iznosi 5.900 evra. Ova cena je niža za 4.000 evra u odnosu na punu cenu školovanja.

U Savremenoj gimnaziji se nastava odvija u malim grupama što je ograničavajući faktor prilikom upisa. Broj mesta za upis po akcijskim cenama je zbog toga strogo ograničen. Nažalost, neće biti dovoljno mesta za sve zainteresovane koji se prijave. Zato morate biti brzi!

Prijavite se do 31. decembra 2015. godine i iskoristite ove neverovatne uslove.

Da li ste ikada pomislili da ćete za samo 142 evra mesečno moći da obezbedite svom detetu Kembridž obrazovanje i uspešnu akademsku budućnost?

To je sigurno najbolje ulaganje u vašem životu. Privatna gimnazija je nešto što vaše dete apsolutno zaslužuje!

Nagrađujemo uspeh i postignute rezultate

Brinući o najboljim maturantima, odlučili smo da akcijom specijalnih popusta nagradimo sve izvanredne rezultate koje ste pokazali tokom dosadašnjeg školovanja. Vaš trud ćemo nagraditi, a vašu posebnost prepoznati i dalje razvijati.

Za sve vrednice, uspešne sportiste, genijalce, talentovane umetničke duše, sveznalice i nosioce Vukove diplome poklanjamo stipendije od 50% do 100% popusta na iznos školarine.

Bez obzira na ostvareni uspeh u školi, svim učenicima koji ispunjavaju uslove i koji se upišu do 31.12.2015. godine garantujemo trenutnu cenu školovanja i ukupnu uštedu za četvorogodišnje školovanje.

Prijavite se za upis 2016/2017. >>

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2023/24. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.