ŠKOLARINA I PAKETI ZA REDOVNO ŠKOLOVANJE

uvod u školarinu i pakete za redovno školovanje

Već je počeo upis za generaciju 2020/2021. Iskoristite pogodnosti ranog upisa i uštedite više od 40% godišnje za školovanje na Savremenoj gimnaziji!

Osnivač Savremene gimnazije, kompanija LINK group, svesna ekonomske krize, odlučila se na ovaj korak kako bi narednoj generaciji učenika pružila mogućnost da upišu školu koju žele, a da ih to ne košta previše, šireći krug učenika sa malog broja bogatih i privilegovanih na sve one kojima je potrebna minimalna finansijska mogućnost kako bi se školovali u školi koja neguje visoke akademske kriterijume i pruža moderne uslove obrazovanja.

KOMBINOVANI PROGRAM

do 31. avgusta
mesečno
346 €
4150 € godišnje
PRIJAVITE SE
PUNA CENA
mesečno
575 €
6900 € godišnje
PRIJAVITE SE
do 31. avgusta
mesečno
396 €
4750 € godišnje
PRIJAVITE SE
PUNA CENA
mesečno
660 €
7900 € godišnje
PRIJAVITE SE

NACIONALNI PROGRAM

do 31. avgusta
mesečno
288 €
3450 € godišnje
PRIJAVITE SE
PUNA CENA
mesečno
460 €
5500 € godišnje
PRIJAVITE SE
do 31. avgusta
mesečno
346 €
4150 € godišnje
PRIJAVITE SE
PUNA CENA
mesečno
575 €
6900 € godišnje
PRIJAVITE SE

CAMBRIDGE INTERNATIONAL PROGRAM

do 31. avgusta
mesečno
€525
6299 € godišnje
PRIJAVITE SE
PUNA CENA
mesečno
825 €
9900 € godišnje
PRIJAVITE SE

Pogodnosti po načinu plaćanja

  • Mogućnost plaćanja na 12 i 96 mesečnih rata.

Pogodnosti po drugim osnovama (popusti iz ove kategorije se ne sabiraju)

  • Dvoje i više dece iz iste porodice dobijaju porodični popust od 5%.
  • Dvoje i više dece roditelja zaposlenih u istoj firmi imaju korporativni popust od 5%.
  • Dodatna pogodnost za stipendiste: Smanjenje školarine od 50 do 100% se obračunava na iznos od 5400 evra godišnje za Paket Standard, 4200 evra za Paket Basic,  7800 evra za Paket International, 6000 evra za Paket Standard Plus i 5400 evra za Paket Basic Plus, umesto na punu cenu školovanja.

Napomene

  • Sve cene su navedene u evrima.
  • Plaćanje školarine se vrši u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate po ugovoru sa Savremenom gimnazijom.
  • Školarinu, osim roditelja, može plaćati i drugo pravno ili fizičko lice.
Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2021/22. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.