Zdravstvena zaštita učenika

Zdravlje je čovekovo najveće bogatstvo i zato je veoma važno da konstantno radimo na njegovom očuvanju i unapređenju. Pored toga što nastoji da obezbedi zdravo okruženje za svoje učenike tokom boravka u školi, Savremena gimnazija brine i o njihovom celokupnom zdravlju u svakom trenutku.

Kako bi svojim učenicima obezbedila najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu i doprinela izgradnji čvrstog i zdravog organizma, Savremena gimnazija sklopila je saradnju sa Domom zdravlja „MediGroup Bulevar”. Zahvaljujući ovoj saradnji, savremeni gimnazijalci moći će da koriste zdravstvene usluge po povlašćenim uslovima.

Medicinski pregled učenika

Šta obuhvata zdravstvena zaštita učenika u Savremenoj gimnaziji?

Prevencija je pola zdravlja i zato je na očuvanju zdravlja učenika potrebno raditi stalno. Savremeni gimnazijalci uče kako da zaštite i poboljšaju svoje zdravlje, a u slučaju potrebne intervencije adekvatnu negu će im pružiti najistaknutiji lekari iz renomirane ustanove „MediGroup Bulevar”.

Zdravstvena zaštita učenika u Savremenoj gimnaziji obuhvata:

  • Redovne sistematske preglede – obuhvataju specijalističke i dijagnostičke preglede i neophodni su tokom razvoja učenika kako bi se pratilo njihovo zdravlje i činili preventivni koraci u sprečavanju oboljenja;
  • Edukativna predavanja i prezentacije – učeći o različitim zdravstvenim problemima i načinima zaštite, učenici se štite od potencijalnih bolesti i tako štite svoje zdravlje;
  • Uvek dostupnu zdravstvenu pomoć – za vreme boravka u školi, ali i van nje, kao i za vreme školskih izleta i putovanja, učenici uvek mogu da se obrate lekaru za savet, pregled, i dobiju potrebnu lekarsku pomoć.

Posebne pogodnosti za savremene gimnazijalce

Zdravstvena zaštita učenikaSve navedene usluge učenici Savremene gimnazije dobijaju po najpovoljnijim uslovima, kreiranim specijalno za njihove potrebe.

Tako sistematski pregled uključuje kompletan lekarski pregled koji sadrži laboratorijske analize, pregled dermatologa, oftalmologa, fizijatra, ORL, opšti pregled sa EKG-om i završno mišljenje lekara.

U redovnom cenovniku MediGroupa sve ove usluge naplaćuju se pojedinačno, dok savremeni gimnazijalci dobijaju celokupan paket po jedinstvenoj, sniženoj ceni.

Takođe, sve druge medicinske usluge i intervencije učenicima Savremene gimnazije dostupne su po 20% nižoj ceni.

Biramo najbolje za učenike: Dom zdravlja „MediGroup Bulevar”

U želji da svojim učenicima pruži samo najbolje, Savremena gimnazija opredelila se za saradnju sa Domom zdravlja „Bulevar”, koji je deo najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji – MediGroupa.

Ordinacije MediGroup ustanova opremljene su najnovijom dijagnostičkom i ostalom opremom vrhunskog kvaliteta, a stručni lekari pružaju sve usluge iz primarne zdravstvene zaštite koja uključuje više od 20 specijalnosti.

Zdravstvene usluge ove cenjene ustanove odlikuju visoki evropski standardi u medicini što čini MediGroup logičnim izborom za učenike Savremene gimnazije.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2021/22. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.