IOS I ANDROID APLIKACIJA SAVREMENE GIMNAZIJE

Za najsavremenije, STVARNO DRUGAČIJE učenjeKreirali smo za vas još jedan alat podržan savremenim tehnologijama – iOS i Android aplikaciju Savremene gimnazije za mobilno učenje i praćenje nastave.Da li ste zamišljali da vaša škola prati sve svetske trendove? Da li biste želeli da učite na potpuno drugačiji, savremeni način, da usvajanje znanja bude još lakše i brže i da isprobate nešto jedinstveno u oblasti obrazovanja u regionu?

Besplatna iOS i Android aplikacija Savremene gimnazije omogućava vam pristup online platformi za još lakše, zanimljivije i interaktivnije učenje preko vašeg telefona ili tablet uređaja.


Sve što vam je potrebno sada je još dostupnije

Gde god da se nalazite, u parku, kolima, kafiću, sada možete pristupiti interaktivnim materijalima za učenje i na najlakši način proširiti svoja saznanja i van učionice. Sve što želite da saznate – sada će vam biti mnogo dostupnije.

Možete četovati sa svojim profesorima u svakom trenutku, rešavati razne testove, gledati zanimljive video materijale. Uživo možete pratiti razna predavanja i seminare, razmenjivati utiske i znanja sa ostalim učenicima. Još više ćete moći da upotpunite svoje znanje.

Materijali za učenje bilo kad i bilo gde

Nikad nije bilo lakše doći do svih potrebnih materijala za učenje. Više ne morate, kad propustite neki čas, da propitujete drugare šta ste propustili ili da prepisujete iz njihovih svezaka. Sve dostupne nastavne materijale možete preuzeti preko aplikacije Savremene gimnazije i vaše lakše učenje može da počne.

Live chat

Videos

Tasks

Live Class

Courses

Messages

Rešavajte testove i proverite svoja znanja u svakom trenutku

Više ne morate da pitate nekoga da vas preslišava i da se tako uveri da li ste naučili neku lekciju. Sada sami, na zanimljiv i moderan način, možete da proverite koliko ste naučili i napredovali, a u kojoj oblasti još možete da unapredite svoja znanja. Izaberite vrstu testa, prevucite ili dopište tačan odgovor. Sada svoja znanja možete proveriti bilo kad.

Pitajte svog profesora sve što vas zanima

U svakom trenutku imaćete jedinstvenu priliku da pitate sve što niste razumeli ili da saznate nešto više od onoga što se pričalo na času – preko čet konsultacija sa vašim profesorima. Možete i da razmenjujete savete sa svojim drugarima iz škole i da u svakom trenutku budete u toku sa svim dešavanjima u školi.


Preuzmite iOS i Android aplikaciju odmah

iOS ili Android aplikaciju možete preuzeti veoma jednostavno, preko App Store ili Google Play Store prodavnica ili klikom na slike pored.

Ako želite da svakodnevno učite i napredujete, a da pritom sami organizujete svoje vreme i ne zanemarujete obaveze, isprobajte učenje preko Savremena gimnazija mobilne aplikacije!