CAMBRIDGE INTERNATIONAL PROGRAM

uvod u program Univerzitet u Kembridžu akreditovao je International School kao Kembridž međunarodnu školu broj EA034. Akreditaciju je dobila na osnovu strogih kriterijuma za stručnost nastavnog kadra, raznovrsnost nastavnog materijala, opremljenost prostora i sigurnosne mere.

SKENIRAN DOKUMENT

Rešenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije br. 022-05-00036 /2015-03, od 14. 3. 2016. godine, International School je dobila dozvolu da sprovodi nastavne planove i programe za Cambridge Secondary 2/IGCSE, Advanced-levels, A I AS Levels.
      

Pored toga, Savremena osnovna škola je akreditovana kao Cambridge Primary School, što znači da je ovlašćena za izvođenje nastave po Cambridge International programu za učenike na nivou osnovne škole.

Najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji

Zahvaljujući akreditaciji ali i inovativnom pristupu obrazovanju, International School je najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji. Plan i program kreiran je direktno u Kembridž centru za međunarodne ispite i ispunjava najviše obrazovne standarde. Pažljivo je osmišljen i istovremeno prilagođen različitim nivoima znanja, potrebama i mogućnostima učenika.

Pogledajte po čemu se Cambridge International program razlikuje i zašto da izaberete baš Kembridž.

Karta za upis na svetske univerzitete

Cambridge International plan i program je strukturiran tako da učenici za 4 godine školovanja mogu da završe 2 nivoa: IGCSE i A-levels, i da steknu 2 internacionalne Kembridž diplome: ICE i AICE, koje će im otvoriti put do najuglednijih svetskih univerziteta i kompanija.

Učenici koji izaberu školovanje po Cambridge International programu, nastavu će pratiti isključivo na engleskom jeziku i na taj način ga usavršiti do nivoa da mogu da studiraju u inostranstvu.

Po završetku Cambridge International programa, opremljeni svim znanjima koja su preuzeli, sa priznatim međunarodnim dipomama kao dokazom svojih kvalifikacija, učenicima su otvorena vrata svih fakulteta u zemlji i svetu.

Pogledajte šta se krije iza Kembridž obrazovanja.

Izvor: www.cie.org.uk/cambridge-for/parents-and-students/

- Skolarina i paketi za Kembridz program
- Kembridz plan i program
- upis na fakultete u inostranstvu
Savremena gimnazija

Ovaj program se izvodi u International Schoolu, koji je, kao i Savremena gimnazija, deo LINKgroup Edu Alliance.

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren! Prijavite se ovde »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.