Savremeno Savetovalište za roditelje

uvod u nacionalni skolski program

Savremena gimnazija je od svog osnivanja uspostavljala strateška partnerstva i saradnju sa roditeljima učenika radi dobrobiti svih njenih učenika, zbog čega roditeljima kontinuirano pruža podršku, resurse, materijale i savete kako bi formalno školovanje njihove dece proteklo bez ikakvih poteškoća! Zato vam predstavljamo naše Savremeno savetovalište za roditelje.

Savremeno Savetovalište za roditelje

U okviru Savremene gimnazije na raspolaganju vam je savetovalište za roditelje, koji čine stručni psiholozi, kojima se možete obratiti sa svim pitanjima koja se tiču vašeg deteta ili vas kao roditelja. Zahvaljujući visokim standardima profesionalne etike, sa psiholozima i pedagozima u Savremenom savetovalištu za roditelje možete zakazati sastanak tokom kog ćete izneti svoje probleme, brige i zahteve, a naši saradnici će vam pomoći da sve prepreke prebrodite sa lakoćom.

Stručni tim Savremenog Savetovališta

Kako vam Savremeno savetovalište za roditelje može pomoći?

Savremenom savetovalištu za roditelje možete se obratiti u bilo kom trenutku, putem elektronske pošte savetovaliste@savremena-gimnazija.edu.rs, ili lično, u prostorijama škole.

Verujemo da se kao roditelji susrećete sa mnogim izazovima koje nosi tinejdžersko doba vašeg deteta. Bilo da je reč o motivaciji za učenjem, problemima sa akademskim uspehom, problemima u društvu ili porodici koji na bilo koji način mogu uticati na akademski ili lični razvoj vašeg deteta, Savremeno Savetovalište je tu da vam pomogne.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.