ZAKAŽITE SASTANAK SA UPRAVOM ŠKOLE

shlajfna

roditelj 12Znamo da je odabir srednje škole prekretnica u životu svakog deteta i njegovih roditelja. Želimo da Vam pružimo što više informacija i olakšamo izbor koji ćete napraviti. Kako bismo Vam pokazali da stojimo iza svojih reči, pozivamo Vas da, pre donošenja konačne odluke, posetite našu školu i sami se uverite u pogodnosti koje bi Vašem detetu bile na raspolaganju ukoliko se odlučite za Savremenu gimnaziju.

Posetite nas, razgledajte našu Savremenu gimnaziju, porazgovarajte s nama i upoznajte profesore!

Zakažite sastanak i organizovaćemo Vam turu kroz školske prostorije, predstaviti platformu za učenje na daljinu i elektronski dnevnik i upoznati Vas sa nastavnim i vannastavnim aktivnostima Gimnazije. Upoznajte direktorku, profesore, pedagoga i psihologa. Uverite se i sami da je Savremena gimnazija najbolji izbor za Vas i Vaše dete.

Od prvog dana školovanja u Savremenoj gimnaziji informisaćemo Vas o napredovanju Vašeg deteta, njegovim uspesima ili eventualnim poteškoćama u radu. Dovoljno je samo da nas pozovete i dogovorite sastanak u terminu koji Vama odgovara.

U interesu nam je da se dogovaramo oko svih detalja u vezi sa školovanjem naših učenika, jer je to put koji će sigurno dati najbolje rezultate. Vaši predlozi i preporuke važni su nam radi neprekidnog unapređenja sistema rada. Naš cilj je da budemo partneri u obrazovanju i vaspitanju Vaše i naše dece kako bismo im zajedno obezbedili što sigurniju i uspešniju budućnost.

Očekujemo Vas!

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.