NAGRADE

shlajfna

Nemoj misliti da će tvoj trud u našoj školi proći neopaženo. Ako postižeš izuzetne rezultate u učenju ili sportu, ako doprinosiš nekoj školskoj oblasti ili pokažeš inicijativu, nagradićemo te na kraju svake školske godine. Nagrade su različite: od školskih pomagala do ekskluzivnih putovanja u inostranstvo i stipendiranja.

Ali, to nije sve!

Učenici koji se posebno istaknu dobiće priliku da se aktivno angažuju i učestvuju ne samo u školskim već i u pravim, ozbiljnim projektima – sa realnim zadacima, klijentima i kolegama, čime će steći dragoceno iskustvo koje mogu da stave u svoj CV i iskoriste prilikom konkurisanja za posao.

Tvoj zadatak je da učiš, radiš i stvaraš, a naš da te motivišemo i nagrađujemo!

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.