Tim za saradnju sa roditeljima u Savremenoj gimnaziji

Verujemo da je veoma važno da svaki školski sistem, osim što je potpuno posvećen učenicima, bude usredsređen i na partnerstvo sa roditeljima.

Odlučili smo da se još više posvetimo roditeljima i uveli smo još jednu novinu u naše poslovanje – tim za saradnju sa roditeljima, na čelu sa direktorom, koji uz odeljenske starešine predstavlja osobe od poverenja za sve roditelje naših učenika.
 

saradnja sa roditeljima

Želimo da budemo sigurni da su naši roditelji upućeni  u sve, informisani o svim zbivanjima u školi i da su uključeni u saradnju sa nama. I na ovaj način želimo da roditelji budu još sigurniji da su napravili najbolju odluku za svoje dete, da su važan deo naše zajednice i da nam je njihovo zadovoljstvo ključno, da smo tom cilju potpuno posvećeni.

Osnovna zaduženja kojima će se posvetiti tim za saradnju sa roditeljima

  • Svakodnevna pitanja. Svesni smo toga da često rešavanje svakodnevnih, logističkih pitanja razlikuje dobar i uspešan dan od ne tako dobro provedenog dana. Tim za saradnju sa roditeljima će odgovarati na sva pitanja roditelja koja se odnose na školski život, ali i na pitanja koja se odnose na navedene vannastavne aktivnosti i rešavati probleme ukoliko se budu javljali. Ovim želimo da sa roditeljima učvrstimo partnerstvo kako bismo zajedno učestvovali u napredovanju deteta u školi.
  • Povratne informacije. Sa timom za saradnju sa roditeljima komuniciraćete o svim pitanjima koja se odnose na školski život vašeg deteta, na vreme koje provodi u školi i na njegov rad i napredovanje. O svemu što vas zanima možete se konsultovati sa ovim timom i zato nemojte oklevati da mu pišete i pitate ga sve što je nejasno.
  • Transparentnost nastave. Veoma je važno da roditelji budu upućeni u sve što se dešava u školi i na nastavi. Jedan od načina za to jeste i elektronski dnevnik, odnosno Portal za roditelje, kome roditelji u svakom trenutku mogu da pristupe putem interneta. A zahvaljujući timu za saradnju sa roditeljima, sada je još jednostavnije da budete upućeni u rad svog deteta u školi. Tako na zanimljiv način omogućujemo roditeljima uvid u rad u učionici i na nastavi.
  • Školski servisi. Ukoliko želite da vaše dete koristi školske servise poput transporta ili ishrane, timu za saradnju sa roditeljima se možete obratiti za sve detalje. On će vam pružiti informacije u vezi sa našim partnerskim kompanijama koje pružaju usluge transporta i ishrane i objasniti vam celokupnu proceduru.

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.