O OSNIVAČU

Savremena Gimnazija

Kompanija koja pomera granice u obrazovanju

LINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom iz oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Uspešno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta. Sa željom da podigne svest o značaju obrazovanja, LINK group promoviše edukaciju podržanu savremenom tehnologijom i digitalnom pismenošću 21. veka. Kao lider u obrazovanju na daljinu i edukativnih aplikacija na prostoru jugoistočne i istočne Evrope, i pionir u svetu u razvoju edukativnih softverskih rešenja za onlajn edukaciju, LINK group je putem e-learning sistema pomogao polaznicima širom sveta da ostvare svoje profesionalne ciljeve.

Jedinstvena metoda učenja

LINK group je razvio jedinstvenu metodu učenja – „Arhitekturu saznanja”,  koja pomaže sticanje i usavršavanje znanja iz izabranih oblasti, koristeći sve raspoložive tehnologije i individualne metode učenja, shodno preferencijama, dosadašnjem iskustvu, stilu učenja i raspoloživom vremenu. Proces učenja je za svakog drugačiji, intezivan i kvalitetan, omogućavajući svakom pojedincu da nakon školovanja veštine i znanja prezentuje u poslovnom svetu na najadekvatniji način i ostvari uspešnu karijeru.

CCDLife-long learning

Ključna navika u životu svakog profesionalno ostvarenog stručnjaka je stalna težnja ka ličnom razvoju i konstantnom, celoživotnom učenju. U okviru Centra za razvoj karijere, sa ciljem ostvarenja ideje o celoživotnom učenju, polaznicima je tokom i nakon završenog školovanja dostupna pomoć u započinjanju i unapređenju karijere, kao i stalna podrška u profesionalnom razvoju.

Misija LINK group-e je više od prenošenja znanja. Cilj našeg osnivača jeste priprema polaznika i studenata za sve profesionalne izazove budućnosti. Zbog toga su razvili brojne različite korisne servise i programe za sticanje dodatnih veština. Kako bi se polaznici i studenti izdvojili iz mase kandidata za zaposlenje, besplatno im je dostupan Personal Development Program, na kome stiču transverzalne veštine, neophodne za uspeh u svakom poslu. Prvo radno iskustvo mogu da steknu upravo u kompaniji LINK group, u okviru programa stručne prakse LINK Apprentice Program, dok je za onima sa preduzetničkim duhom na raspolaganju LINK Business Incubator - podrška i oslonac za započinjanje sopstvenog biznisa.

Revolucija u učenju - elearning i Android aplikacija

LINK group je napravio još jedan veliki korak u razvoju edukacije – kreirali su prvu Android aplikaciju za učenje na daljinu! Pomoću ove aplikacije, svi polaznici i studenti mogu u svakom trenutku da pristupe platformi za učenje na daljinu, da prate predavanja, koriste multimedijalna nastavna sredstva, kontaktiraju sa profesorima i još mnogo toga! Obrazovanje više ne poznaje teritorijane granice. Učenje postaje dostupno svima, na bilo kom mestu, sa bilo koje lokacije na planeti.

linkeduLINKeduTV – prva edukativna internet televizija u regionu

LINK group je pokrenuo prvu internet edukativnu televiziju u regionu na kojoj gledaoci mogu da prate obrazovne sadržaje iz oblasti marketinga, informacionih tehnologija, ekonomije, menadžmenta, uspešnog vođenja karijere, preduzetništva, motivacije, dizajna, uspeha, ali i sadržaje koji su deo gradiva osnovnih i srednjih škola. LINKeduTV je još jedan pionirski projekat našeg osnivača kojim postavljamo nove standarde u obrazovanju. 24-časovna programska šema na čak 12 kanala, koliko je u planu, ponudiće gledaocima potpuno drugačiji obrazovni sadržaj predstavljen na nov i zanimljiv način.

Razvoj edukativnih softvera

U sastavu LINK group-a funkcioniše i odeljenje za razvoj, planiranje i održavanje softvera - SoftLINK, koje, osim podrške poslovanju LINK group-a u celini, pruža usluge klijentima i obezbedjuje im kompletna softverska rešenja za poslovanje na internetu i informacione sisteme za različite delatnosti.

Najbolji uz najbolje

Kvalitet našeg osnivača i svih njegovih organizacionih jedinica, između ostalog, potvrđuju partnerstva i sertifikacije vodećih svetskih kompanija i obrazovnih institucija - Microsoft, Apple, Adobe, VUE, Prometric, Cambridge International Education - kao i akreditacija Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Internacionalnost u poslovanju

U okviru obrazovnog sistema kompanije LINK group u Srbiji posluju: ITAcademy (koja kao novitet nudi veoma intezivni iOS kurs u Beogradu, kao i vrlo traženi Android kurs), BusinessAcademy, InternetAcademy, CompanyAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije - ITS, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija, Savremena osnovna škola, International School, Fakultet savremenih umetnosti i OKschool. U Rumuniji postoje LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru. Centri u Bosni i Hercegovini nalaze se u Sarajevu, Banja Luci i Trnu (opština Laktaši), i u okviru njih postoje ITAcademy i BusinessAcademy  LINK Academy sa velikim uspehom radi i u Ukrajini, u Kijevu i Lavovu, dok se sedište LINK Academy i BusinessAcademy u Moldaviji nalazi u Kišinjevu. Allison Academy nalazi se u Majamiju (Florida, Sjedinjene Američke Države) i u svom sastavu ima osnovnu i srednju školu.

LINKslajfna-lokacije

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2023/24. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.