DODATNE USLUGE

uvod u dodatne usluge

Učenicima Gimnazije omogućavamo razne dodatne usluge i aktivnosti u cilju podrške vaspitnoobrazovnom procesu. Kroz ekskurzije, posete kulturnim manifestacijama, sekcije i radionice, učenici proširuju svoje vidike i pronalaze nova interesovanja.

  • Organizovani prevoz

Na zahtev roditelja/staratelja, Gimnazija može da organizuje prevoz učenika od kuće do škole, i obrnuto. Cena prevoza formira se na osnovu broja učenika koji idu u istom pravcu (cena je niža ukoliko se u vozilu vozi veći broj učenika), broja dana u mesecu za koje treba organizovati prevoz i udaljenosti: 064 12 90 468

  • Dnevna ishrana

Prema potrebi, učenici mogu da se pretplate na obroke u školi. U ponudu ulazi ručak, a na početku svakog meseca, učenik popunjava upitnik i bira koje od jela želi da dobija narednog meseca. Obroci se dopremaju iz ketering službe i serviraju u školskom restoranu.

  • Ekskluzivna ekskurzija

Savremena gimnazija svake godine organizuje  studijska putovanja i ekskurzije  za učenike. Učenici sami biraju gde žele da idu i učestvuju u osmišljavanju mape putovanja, označavajući sva turistička, kulturna i istorijska mesta koja bi na tom putovanju želeli da posete. Za učenike koji se opredele da ostanu u Beogradu organizuje se prilagođena nastava.

  • Godišnji zdravstveni pregled

S obzirom na to da Gimnazija promoviše zdrav život, predlažemo svim roditeljima/starateljima da se priključe akciji godišnjeg zdravstvenog pregleda učenika (koja nije obavezna, ali je poželjna). Cena pregleda formira se u skladu sa cenovnikom zdravstvene ustanove čije usluge koristimo.

Napomena: Svaku od dodatnih usluga organizuje i nudi Gimnazija, ukoliko se za istu izjasni najmanje 10 učenika u školskoj godini.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.