KUTAK ZA RODITELJE

shlajfna

 

koverat sa SG logoPoštovani roditelji,

Hvala vam na poverenju koje ste nam poklonili i na interesovanju za Savremenu gimnaziju. Odluka o obrazovanju prekretnica je u životu svakog mladog čoveka. Smatramo da je vaše angažovanje na ovom polju od neprocenjive važnosti. Cenimo to što podržavate svoje dete da u novu i najvažniju avanturu u svom životu krene sigurnim koracima. Dopustite da vam u narednih nekoliko rečenica objasnimo zbog čega verujemo da smo najbolji izbor za obrazovanje vašeg deteta.

Osnivač naše škole je multinacionalna kompanija LINK group, koja se veoma uspešno bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja, ostvarujući misiju podizanja nivoa školstva u oblasti profesionalnog, visokog i srednjoškolskog obrazovanja. Mi prepoznajemo moderne trendove i nudimo najbolje uslove za učenje i usavršavanje koji su karta za ulazak u svet mladih i uspešnih poslovnih ljudi.

Naša filozofija je stalno usavršavanje, poštovanje različitosti, uverenje da je rad ono što nas dovodi do uspeha i da su prijateljstva pravo ulaganje u budućnost. Insistiramo na druženju, ali i na disciplini, na učenju i razvijanju kako duha tako i tela. Diploma naše gimnazije škole otvara vrata najboljih univerziteta u zemlji i inostranstvu. Našim učenicima nudimo nastavak obrazovanja na Visokoj školi za informacione tehnologije, koja godinama sarađuje sa prestižnim inostranim kompanijama i obrazovnim institucijama kao što su Microsoft, Adobe i Univerzitet u Kembridžu.

Cilj nam je da zajedno gradimo temelje na kojima će počivati sigurnost, samostalnost i želja vašeg deteta za istraživanjem i učenjem. Dopustite nam da sa vama učestvujemo u njegovom usmeravanju i pomognemo mu da maksimalno iskoristi svoje intelektualne potencijale, prepozna interesovanja i sposobnosti i da, što je najbitnije, shvati važnost učenja i obrazovanja.

Na kraju, molimo vas da nas pozovete i dogovorite sastanak sa upravom Gimnazije, kako bismo zajedno našli najbolje rešenje za vaše dete i našeg učenika.

S poštovanjem,

Vaša Savremena gimnazija

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.