SARADNJA SA RODITELJIMA

shlajfna

roditelj 1Od škole očekujete više informacija od onih koje dobijate samo na roditeljskim sastancima? Želite da znate kako vaše dete usvaja gradivo i da li izostaje sa časova? Imate želju da pratite njegov napredak i da ga od početka školovanja zajedno usmeravamo ka izabranim ciljevima?

Želje nam se poklapaju.

Roditelji su deo tima ove škole i, kao takvi, uvek su sa nama: na nastavi, na odmorima, kontrolnim zadacima ili ekskurzijama. Tokom školovanja svog deteta imate stalan kontakt sa profesorima i upravom Gimnazije, zajedno donosimo odluke o obrayovnoj budućnosti Vašeg deteta. Ali mi ne smatramo da se naša uloga završava obrazovanjem već da doseže van okvira škole i utiče na emotivni, kulturni i društveni život vašeg deteta.

Imamo isti cilj – da Vaše dete sazri u uspešnog, poštenog i čoveka sa integritetom, koji će svojim kvalitetima zauzeti zasluženo mesto među najuspešnijima u svojoj generaciji. Iz tog razloga, naši profesori, psiholozi i pedagozi, kao istaknuti stručnjaci u svojim oblastima, svakodnevno i sa punom pažnjom prate rad i napredak učenika. A njihova vrata su za vas uvek otvorena.

Pored stalnih konsultacija sa nastavnim osobljem, na brz i lak način – elektronskim putem – možete da saznate sve tekuće informacije: od uvida u ocene vašeg deteta, preko toga da li redovno prati nastavu, pa sve do detaljnih i konkretnih informacija koje vas zanimaju.

Važno nam je Vaše prisustvo, jer delimo isti cilj – sreću Vašeg deteta.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.