EKSKURZIJE I PUTOVANJA

shlajfna

Želiš da upoznaš znamenitosti Srbije? Nisi video/la Koloseum u Rimu, Ajfelov toranj u Parizu...? Voleo/la bi da prošetaš Bečom, Pragom ili Budimpeštom?

Uradićemo to zajedno!

Savremena gimnazija svake godine organizuje ekskurzije, a ti, zajedno sa školskim drugovima, odlučuješ o destinaciji.

Škola organizuje i brojne kulturne aktivnosti kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Posećivaćemo izložbe i sajmove, kao i pozorišne predstave, filmske projekcije i koncerte.

Važno nam je da vladaš pravilima bontona i da u svakoj životnoj situaciji bude prepoznatljivo tvoje dobro vaspitanje.

travelling

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.