DRUŽENJE I ZABAVA

shlajfna

Onoliko koliko je bitno znanje – bitno je i druženje! Mladom čoveku je značajno da se ostvaruje kroz komunikaciju sa svojim vršnjacima, ali kada se to dogodi u sredini koja je prijatna i zdrava, onda je to prilika da se osnaže veze i stvore prijateljstva za čitav život.

U Savremenoj gimnaziji postoji prijatan kutak gde učenici mogu da pričaju i uživaju sa svojim društvom u trenucima kad nema nastave. U ugodnom ambijentu školskog restorana može da se ruča ili da se sedi za vreme odmora. Ukoliko učenik želi da iskoristi svoje slobodno vreme u radu ili čitanju, na raspolaganju su mu savremeno opremljen IT kabinet i biblioteka na srpskom i engleskom.

Druženje često nastavljamo i van škole, posećujući razne kulturne događaje (koncerte, izložbe, sajmove itd.), a više puta godišnje organizujemo ekskurzije i putovanja po Srbiji i inostranstvu. Za Noć veštica, Novu godinu, Dan zaljubljenih i kraj školske godine organizujemo žurke sa dobrom muzikom i još boljim provodom.

Pa nije škola samo za učenje!

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.