ŠKOLARINE

uvod u školarine

 

Svake godine, naša škola otvara vrata učenicima koji od obrazovanja žele više. U ponudi su tri programa školovanja: Nacionalni program opšte gimnazije (BASIC), Cambridge International program (INTERNATIONAL) i kombinacija ova dva programa (STANDARD). Razredi imaju oko 20 učenika.

Školovanje STANDARD - Kombinovani program

Ovaj napredni program školovanja obuhvata kombinovanu nastavu na srpskom i engleskom jeziku po Nacionalnom i po Cambridge International planu i programu. Već je počeo upis za generaciju 2021/2022. Iskoristite priliku - zbog velikog interesovanja većina mesta biće rezervisana do kraja meseca.

PAKET CENA SA POPUSTOM DO 31. JULA PUNA CENA NA 12 RATA NA 96 RATA
STANDARD 4150 6900 346 203
STANDARD PLUS 4750 7900 396 232

 

Školovanje BASIC - Nacionalni program

Ovaj program školovanja je namenjen učenicima koji žele da prate samo Nacionalni plan i program za gimnaziju opšteg tipa. Već je počeo upis za generaciju 2021/2022. Iskoristite priliku - zbog velikog interesovanja većina mesta biće rezervisana do kraja meseca.

PAKET CENA SA POPUSTOM DO 31. JULA PUNA CENA NA 12 RATA NA 96 RATA
BASIC 3450 5500 288 168
BASIC PLUS 4150 6900 346 203

 

Školovanje INTERNATIONAL - Cambridge International program

Ovaj program školovanja je namenjen učenicima koji žele da prate samo Cambridge International plan i program na engleskom jeziku. Već je počeo upis za generaciju 2021/2022. Iskoristite priliku - zbog velikog interesovanja većina mesta biće rezervisana do kraja meseca.

PAKET CENA SA POPUSTOM DO 31. JULA PUNA CENA NA 12 RATA NA 96 RATA
INTERNATIONAL 6299 9900 525 308

 

Pogodnosti po načinu plaćanja

  • Mogućnost plaćanja na 12 i 96 mesečnih rata.

Pogodnosti po drugim osnovama (popusti iz ove kategorije se ne sabiraju)

  • Dvoje i više dece iz iste porodice dobijaju porodični popust od 5%.
  • Dvoje i više dece roditelja zaposlenih u istoj firmi imaju korporativni popust od 5%.

Napomene:

  • Sve cene su navedene u evrima.
  • Plaćanje školarine se vrši u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate po ugovoru sa Savremenom gimnazijom.
  • Školarinu, osim roditelja, može plaćati i drugo pravno ili fizičko lice.
Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2021/22. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.