Kutak za savremene roditelje

Od škole očekujete više informacija od onih koje dobijate samo na roditeljskim sastancima? Želite da znate kako vaše dete usvaja gradivo i da li izostaje sa časova? Imate želju da pratite njegov napredak i da ga od početka školovanja zajedno usmeravamo ka izabranim ciljevima?

Želje nam se poklapaju.

Odluka o obrazovanju prekretnica je u životu svakog mladog čoveka. Stoga, smatramo da je angažovanje roditelja na ovom polju od neprocenjive važnosti i cenimo to što podržavate svoje dete u tome da u novu i najvažniju avanturu u svom životu krene sigurnim koracima, koji će ga kasnije odvesti do otvorenih vrata najboljih univerziteta u zemlji i inostranstvu.

Kutak za roditelje

Naša filozofija je stalno usavršavanje, poštovanje različitosti, uverenje da je rad ono što nas dovodi do uspeha i da su prijateljstva pravo ulaganje u budućnost. Insistiramo na druženju, ali i na disciplini, učenju i razvijanju kako duha tako i tela.

Roditelji su deo tima Savremene gimnazije

Tokom školovanja svog deteta imate stalan kontakt sa profesorima i upravom Savremene gimnazije i zajedno donosimo odluke o obrazovnoj budućnosti vašeg deteta. Mi ne smatramo da se naša uloga završava obrazovanjem – ona doseže i van okvira škole i utiče na emotivni, kulturni i društveni život vašeg deteta.

Imamo isti cilj – da vaše dete sazri u uspešnog i poštenog čoveka sa integritetom, koji će svojim kvalitetima zauzeti zasluženo mesto među najuspešnijima u svojoj generaciji. Iz tog razloga, naši profesori, psiholozi i pedagozi, kao istaknuti stručnjaci u svojim oblastima, svakodnevno i sa punom pažnjom prate rad i napredak učenika, a njihova vrata su za roditelje uvek otvorena.

Dopustite nam da sa vama učestvujemo u njegovom usmeravanju i pomognemo mu da maksimalno iskoristi svoje intelektualne potencijale, prepozna interesovanja i sposobnosti i, što je najbitnije, shvati važnost učenja i obrazovanja.

Pored stalnih konsultacija sa nastavnim osobljem, na brz i lak način – elektronskim putem – možete da saznate sve aktuelne informacije: od ocena svog deteta, preko toga da li redovno prati nastavu, pa sve do nekih detaljnijih i konkretnijih informacija koje vas zanimaju.

Važno nam je vaše prisustvo, jer delimo isti cilj – da vaše dete bude srećno.

Na kraju, molimo vas da nas pozovete i dogovorite sastanak sa upravom Savremene gimnazije kako bismo zajedno našli najbolje rešenje za vaše dete, a našeg učenika.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.