10 razloga da izaberete Kembridž međunarodni program

Više od 9.000 škola u preko 160 zemalja širom sveta deo je velike Kembridž edukativne porodice. Upravo zbog ovih 10 razloga oni su odabrali Kembridž.

10 razloga da izaberete Kembridž

10 razloga da izaberete Kembridž

  1. Hiljade učenika koriste kvalifikacije stečene tokom Kembridž programa kako bi se upisali na univerzitete širom sveta.
  2. Programi Kembridž međunarodnog obrazovanja imaju proverenu reputaciju da su odlična priprema za fakultete, zaposlenje i život.
  3. Kembridž Centar za međunarodne ispite deo je prestižnog Univerziteta u Kembridžu, čije su diplome i sertifikati priznati svugde u svetu.
  4. Centar za međunarodne ispite pomaže školama i profesorima da pripreme svoje učenike i prenesu im dovoljno znanja kako bi bili samouvereni, odgovorni, inovativni, maksimalno uključeni u nastavu i kako bi razmišljali problemski.
  5. Kembridž program postavlja jasnu strukturu za vođenje i napredak učenika od početka do kraja školovanja.
  6. Kembridž plan i program je fleksibilan. Zato ga je lako integrisati u obrazovne sisteme različitih zemalja i veoma je stimulativan za prenošenje znanja. Škole mogu izabrati bilo koji deo plana i programa koji odgovara potrebama njihovih učenika.
  7. Postoji širok izbor predmeta koji se mogu kombinovati prema želji i potrebama učenika.
  8. Profesori koji predaju po Kembridž programu imaju maksimalnu podršku Kembridž centra za međunarodne ispite u vidu različitih publikacija, onlajn izvora, treninga i profesionalnog razvoja.
  9. Konstantno se ulaže u istraživanje i razvoj kako bi se unapredili programi i kvalifikacije.
  10.  Čak 98% Kembridž škola ističe da bi preporučilo ovaj program drugim školama.

Ukoliko nabrojani razlizi nisu dovoljni da biste upisali Kembridž program, pogledajte zanimljiv video i prelistajte brošuru, koja će vam dati sve odgovore zašto je Kembridž pravi izbor.

Izvor: www.cie.org.uk/cambridge-for/parents-and-students/

Savremena gimnazija

Ovaj program se izvodi u International Schoolu, koji je, kao i Savremena gimnazija, deo LINKgroup Edu Alliance.

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren! Prijavite se ovde »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.