Ko je ko u Savremenoj gimnaziji?

U našoj školi postoji tim ljudi koji se brine da sve organizacione i poslovne aktivnosti budu sinhronizovane. Da bi vam bilo lakše da stupite u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći, dozvolite nam da vam predstavimo naš vannastavni tim.

Milka Keser – direktorka

Kao direktorka škole, Milka vodi politiku „otvorenih vrata” i uvek rado dočekuje roditelje i učenike kako bi se što bolje upoznala sa njihovim željama, predlozima i idejama za unapređenje rada škole.

Imejl: milka.keser@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Draško Beguš – pomoćnik direktorke

Draško Beguš

Realizacija nastave, godišnjeg Programa rada i svih ostalih aktivnosti škole oblasti su za koje je Draško zadužen u Savremenoj gimnaziji. Za sva pitanja, predloge ili sugestije uvek je spreman da pruži odgovarajuću informaciju.

Imejl-adresa: drasko.begus@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Natalija Stanković – pomoćnik direktorke i koordinator nastave

Natalija StankovićSva pitanja koja se odnose na akademski program jesu Natalijina zaduženja.

Ukoliko su vam potrebne informacije u vezi sa nastavom, načinom rada, časovima ili nastavnim materijalom, možete joj se slobodno obratiti.

Imejl-adresa: koordinator@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Sekretari škole

Obavljaju administrativne i upravno-pravne poslove, možete im se obratiti za sva dokumenta u vezi sa svojim školovanjem – ugovori, rešenja, sporazumi, uverenja…

 

Milos Prodanovic

Miloš Prodanović

Imejl-adresa: sekretarijat@savremena-gimnazija.edu.rs

 

Živana Tampolja

Imejl-adresa:
zivana.tampolja@savremena-gimnazija.edu.rs

 

 

Zorana Živanović – menadžer Kembridž programa

Kao menadžer Kombinovanog programa, Zorana je zadužena za sprovođenje Cambridge plana i programa na Kombinovanom programu Savremene gimnazije.
 
Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa Cambridge predmetima ili Cambridge ispitima, možete se obratiti Zorani.
 
 
 
 

Milica Aleksić – koordinatorka za bilingvalnu nastavu

Sva pitanja u vezi sa Kombinovanim programom, ispitima iz engleskog jezika i drugim nedoumicama o bilingvalnoj nastavi i projektima učenici mogu da upute Milici.

Imejl-adresa: milica.aleksic@savremena-gimnazija.edu.rs

 

 

Uroš Krstović – koordinator vannastavnih aktivnosti i školskog benda

Uros KrstovićUroš drži muzičku sekciju i sekciju muzičke produkcije, a svojim radom želi da podstakne učenike da se u što većem broju odazovu na vannastavne, sportske i zabavne aktivnosti poput obuka preživljavanja, planinarenja i airsofta, da ih motiviše, usmeri njihovu energiju i doprinese stvaranju zdravijih odnosa.

Možete mu se obratiti ako želite da predložite neke nove aktivnosti, ali i ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa planiranim aktivnostima.

Imejl-adresa: vannastavne.aktivnosti@savremena-gimnazija.edu.rs

 

STRUČNE SARADNICE

Kao škola koja pomaže učenicima da se snađu u svim aspektima školovanja, Savremena gimnazija ima i savremen tim stručnih saradnika koji su tu za sva pitanja odrastanja, sazrevanja i saznavanja.

 

Kristina Turudić – psiholog

Imejl: kristina.turudic@savremena-gimnazija.edu.rs

 

 

Aleksandra Rakić – psiholog

Imejl: aleksandra.rakic@savremena-gimnazija.edu.rs

 

 

Ivan Davidović – pedagog

Imejl: ivan.davidovic@savremena-gimnazija.edu.rs

 

 

Tijana Đukanović – pedagog

 

 

Daniela Vojinović – tehnički sekretar škole

Ukoliko vam je potrebna potvrda za školovanje, Bus Plus, bilo kakav drugi dokument koji se tiče škole ili vas zanima bilo šta u vezi sa školovanjem u Savremenoj gimnaziji, možete kontaktirati sa Danielom, koja će vam ljubazno dati sve potrebne odgovore i izaći vam u susret.

Imejl-adresa: daniela.vojinovic@savremena-gimnazija.edu.rs

 

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2022/23. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.