Open day: Postani savremeni gimnazijalac na jedan dan

Kako izgleda školski dan u Savremenoj gimnaziji? Dođi na Open day Savremene gimnazije i otkrij kako izgledaju stvarno drugačiji časovi u najmodernijoj školi u regionu. Doživi nezaboravno iskustvo kreativne nastave u Savremenoj gimnaziji i isprobaj najnovije gedžete dostupne u Future ready učionicima.

Open day - Nove Tehnologije

Šta ćeš sve moći da radiš tokom posete?

U okviru Open day-a ćeš postati Savremeni gimnazijalac na tri interdisciplinarna časa u interaktivnom, Intelligent Classroom okruženju. To znači da ćeš, osim što ćeš videti kako izgledaju interesantni i kreativni časovi, moći da:

  • istražiš kako funkcionišu najmodernije tehnološke spravice,
  • izvodiš eksperimente u savremenoj laboratoriji,
  • isprobaš Samsung VR Gear, Amazon Echo, interaktivan sto, iPad uređaje, smart tablu, Chromebook, Node stolice, kao i brojne aplikacije za učenje,
  • otkriješ zabavnu stranu edukacije,
  • uživaš u maštovito predstavljenim lekcijama,
  • na uzbudljiv način učiš o korisnim naučnim činjenicama.

Na kraju posete, moći ćeš da se upoznaš sa školskim koordinatorima, pedagozima i možda budućim školskim drugarima. Tada ćeš imati pravu priliku da pitaš sve što te interesuje o školskim, ali i drugim temama.

Zašto je Savremena gimnazija drugačija?

Open day - Hemija casSavremena gimnazija predstavlja jedinu Future Ready školu u regionu, što podrazumeva da njeni učenici pohađaju nastavu u moderno opremljenim učionicama i prate časove koristeći najnovije tehnologije kao što su Samsung Gear VR, Amazon Echo, tablet uređaji, interaktivne table, aplikacije itd.

Kreativni i interdisciplinarni pristup nastavi omogućava učenicima da steknu praktična i konkretno primenljiva znanja i veštine. U Savremenoj gimnaziji nastava može biti na srpskom, engleskom ili kombinovana u zavisnosti od toga na kom programu su učenici izabrali da se školuju: Nacionalnom, Kombinovanom i Cambridge International. Učeći na jednom od ovih programa učenici se na najuspešniji način pripremaju za nastavak školovanja na najboljim univerzitetima širom sveta.

Kako da se prijaviš?

Obezbedi mesto na Open day-u Savremene gimnazije na jednostavan i lak način:

  • Popuni prijavu na dnu stranice
  • Nakon prijave, pozvaće te školski predstavnik i u dogovoru sa tobom izabrati dan kada ćeš moći da uživaš u Open day-u.

Za sve nedoumice i dodatne informacije, možete pozvati brojeve telefona 011 4011 223 i 011 4011 220.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.