Besplatni dodatni kursevi engleskog za učenike Savremene

shlajfna

 

Učenici Savremene gimnazije imaju veliku privilegiju da besplatno koriste jedan od najinteresantnijih edukativnih servisa koje je kreirao zajednički osnivač, LINK group - OKengleski.

Zahvaljujući tome što je njihova škola deo velike obrazovne porodice LINK groupa, učenici Savremene gimnazije mogu da urade test i provere svoj nivo znanja engleskog jezika, da na osnovu toga dobiju besplatan kurs i da zatim nastave sa usavršavanjem svog znanja engleskog dok ne budu u potpunosti zadovoljni njime.

OKengleski VELIKA

 

Šta je OKengleski?

OKengleski je jedinstvena ponuda kurseva za sve koji žele da nauče engleski jezik, od potpunih početnika do onih koji se spremaju za polaganje ispita za Kembridž sertifikate, kao i za sve one koji su negde između:

  • STARTER
  • ELEMENTARY
  • PRE-INTERMEDIATE
  • INTERMEDIATE
  • UPPER INTERMEDIATE
  • BUSINESS ENGLISH
  • CAMBRIDGE PRIPREMNE KURSEVE

OKengleski nudi grupne ili individualne časove - onlajn! Ove sesije na sajtu OKengleski koncipirane su tako da učenik i profesor komuniciraju, prelaze gradivo, vežbaju i rade zadatke uživo, putem interneta. Oni komuniciraju pomoću video, audio i tekstualnog četa. Učenicima su na raspolaganju i raznovrsni sadržaji na vebu. Tehnologija koja se primenjuje je napredna, ali i veoma laka za korišćenje i, pritom, sigurna i bezbedna, kako bi istu mogla koristiti i deca.

Priprema za međunarodne Kembridž ispite

U saradnji sa British Councilom, koji je partner našeg osnivača, LINK groupa, u edukaciji mladih, učenicima Savremene gimnazije omogućeno je pohađanje pripremnih kurseva za polaganje Kembridž ESOL ispita – FCE i BEC. Polaganje FCE i BEC ispita održava se u British Councilu, dok se na sajtu OKengleski učenici mogu, na najbolji način, pripremiti za polaganje bilo kog od ovih ispita i sticanje ovih prestižnih sertifikata. Pripremni kursevi usklađeni su sa svim nivoima ovih ispita za koje se organizuje polaganje.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.