LINK Summer Jobs: Produktivno leto ka budućoj karijeri

LINK Summer Jobs

Još jednoj školskoj godini je došao kraj, a topli letnji dani su kao stvoreni za odmor od svega. Ipak, čak i svoje slobodno vreme, ono koje nije opterećeno školskim obavezama, treba iskoristiti na najbolji mogući način.

Onima koji žele da svoj letnji raspust provedu na koristan način, steknu nove veštine koje će im značiti kada završe školu i, ono najvažnije, zarade samo svoj džeparac sopstvenim trudom predstavljamo jedinstvenu priliku da to i urade.

Prijavite se za „LINK Summer Jobs” i pronađite idealan letnji posao za sebe u nekom od sektora kompanije LINKgroup, gde ćete imati priliku da radite tokom jula i avgusta.

Postani srednjoškolac koji može da se pohvali svojom finansijskom nezavisnošću, profesionalnim veštinama, odličnim sposobnostima upravljanja vremenom, a u budućnosti i bogatim CV-jem, kojim će moći da impresionira poslodavce u bilo kojoj profesiji!

Popunite prijavni upitnik najkasnije do 22. juna i obezbedi šansu da svoj prvi posao radiš na pozicijama u okviru aktuelnih zanimanja, koje će doživeti još veći „bum” u budućnosti.

A možda pronađeš i karijeru svojih snova i potencijalni pravi posao ako trenutno još ne znaš šta bi to bilo!

Šta je „LINK Summer Jobs”

„LINK Summer Jobs” je program sezonskih parttajm poslova posebno prilagođen za učenike ustanova LINK edu alijanse uzrasta 15–19 godina. Na ovaj način LEA pruža svojim učenicima priliku da maksimalno produktivno iskoriste svoj letnji raspust, zarade džeparac i svoju prvu platu, steknu prvo radno iskustvo u nekom od radnih sektora kompanije LINKgroup i razviju važne interpersonalne i profesionalne veštine koje će im biti od koristi u budućoj karijeri.

„LINK Summer Jobs” se realizuje u trajanju od dva meseca tokom letnjeg raspusta. Za samo četiri sata radnog vremena dnevno (odnosno 20 časova nedeljno) tokom radne sedmice učenici će imati priliku da zarade džeparac. Mogu da odluče da li će njihov angažman na odabranom radnom mestu u prostorijama poslodavca (LINKgroup) trajati mesec dana ili dva meseca. Smene će se odvijati na mesečnom nivou – od 1. jula do 1. avgusta i od 1. avgusta do 1. septembra, u zavisnosti od izbora dužine trajanja angažmana.

LINK Summer Jobs

Učenici LEA će imati priliku da steknu svoje prvo radno iskustvo na poslovima u sektorima poput marketinga, ljudskih resursa i produkcije, a svako radno mesto moći će da se adaptira u skladu sa njihovim željama i sposobnostima.

„LINK Summer Jobs” je koncipiran tako da funkcioniše putem saradnje sa omladinskom zadrugom, te će učenici biti isplaćeni u skladu sa standardizovanim cenovnikom omladinskog rada.

Za detaljnije informacije o programu „LINK Summer Jobs” pogledajte ovaj pravilnik.

Ko može da se prijavi na „LINK Summer Jobs”?

Na program „LINK Summer Jobs” mogu da se prijave samo učenici LEA škola (Savremena gimnazija, International School, ITHS) uzrasta 15–19 godina koji imaju želju i volju da ispune svoj letnji raspust proaktivnim radom i konstruktivnim angažmanima koji će doprineti njihovom usavršavanju i sticanju vrednog iskustva.

Na koje poslove mogu da se prijavim?

U okviru poslovnih sektora kompanije LINKgroup učenici mogu da se prijave za angažmane na sledećim pozicijama:

Client Service Assistant

 • Pomoć u sređivanju dokumentacije u klijentskom servisu;
 • Sređivanje kartona polaznika
 • slanje, primanje i evidencija pošiljki;
 • Arhiviranje ugovora i pomoć u administrativnim poslovima u finansijama
 • Drugi poslovi po nalogu biznis mentora

CCD Learning Assistant

HR Assistant

 

Marketing Assistant

 • Pripremanje sadržaja za društvene mreže
 • Fotografisanje
 • Oflajn promotivne aktivnosti
 • Pisanje tekstova
 • Dizajn uz pomoć mentora
 • Drugi poslovi po nalogu biznis mentora

Television Assistant (EduTV)

 

Zašto su mladi u radnoj kulturi tako važni?

Mladima, odnosno srednjoškolcima, možda nedostaje konkretnog radnog iskustva, ali oni ga u velikoj meri nadoknađuju kvalitetnim znanjem i sposobnostima.

LINK Summer Jobs

Mladi 15–19 godina predstavljaju talente u nastajanju, na čijem razvitku treba raditi kako bi postigli svoj puni potencijal, a ne postoji bolji način za to nego da im se pruži prilika da to učine kroz konkretne zadatke.

Na ovaj način LINK edu alijansa promoviše značaj mladih za sve aspekte modernog poslovanja. Kod njih je najvažniji entuzijazam da nauče nešto novo, što je dvosmerni proces, jer je ideja LEA obrazovanja da učimo jedni od drugih dok radimo zajedno.

Šta ti je potrebno da se prijaviš?

„LINK Summer Jobs” je tvoja prilika za prvi posao i prvo legitimno i potpuno radno iskustvo, samo sa skraćenim radnim vremenom. Zbog toga je i sam proces prijave za poslove iz ponude „LINK Summer Jobs” koncipiran tako da simulira regularan proces zapošljavanja na pravi fultajm posao.

Da se uspešno prijaviš na posao u okviru programa „LINK Summer Jobs”, potrebno je da prođeš nekoliko važnih koraka koji će te uputiti u način na koji se odvija proces regrutacije.

Najpre, potrebno je da popuniš prijavu i iskažeš svoje interesovanje za određenu poziciju. Nakon toga će te HR predstavnik LINKgroupa pozvati na onlajn-razgovor za posao, koji predstavlja inicijalni deo procesa selekcije kandidata.

LINK Summer Jobs

Šta dobijate angažmanom na programu „LINK Summer Jobs”?

Pored značajnog iskustva, učenici LEA dobiće jedinstvenu priliku da steknu stimulativnu zaradu i finansijski se osamostale, radeći poslove u okviru kojih mogu ostvariti karijeru nakon školovanja.

Kroz iskustvo na programu „LINK Summer Jobs”:

 • imaćete podršku biznis mentora koji će vas voditi kroz radne procese;
 • zaradićete stimulativnu platu sopstvenim trudom;
 • steći ćete poslovne veštine i unapredićete ih;
 • obogatićete svoj CV za buduće konkurse za posao;
 • naučićete da efektivno upravljate vremenom;
 • započećete izgradnju profesionalne mreže;
 • razvićete meke veštine (komunikaciju, liderstvo, pregovaranje, kreativnost itd.);
 • istražićete brojne karijerne mogućnosti;
 • naučićete osnove efektivnog finansijskog planiranja.

Prijavite se na „LINK Summer Jobs” – iskoristite leto tako što ćete početi da gradite put ka sigurnoj budućnosti

Prvi posao za mnoge srednjoškolce predstavlja važan konstitutivni faktor u odnosu prema novcu i radu. Zbog toga je važno da ovo iskustvo bude stimulativno u pogledu znanja i iskustva koja će steći radeći, ali i same zarade.

Ukoliko želite da svoje leto iskoristite na veoma produktivan način i već sada počnete da gradite svoj put ka svetloj karijeri i visokim zaradama, „LINK Summer Jobs” je pravi izbor za vas, jer će vam pružiti pozitivan prvi susret sa konceptom rada na pozicijama aktuelnih i profitabilnih profesija.

Prijave su otvorene do 22. juna i broj mesta na otvorenim pozicijama je ograničen. Požurite sa prijavom, popunite upitnik i dokažite da ste snažan konkurent na tržištu rada već sada!

Postanite deo LINK Summer Jobs ekipe i hajde da počnemo sa radom!

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.