Dvostruka diploma

Jedinstvena mogućnost za SG učenike: Diplomirajte sa dve diplome

Pored SG, steknite i USA diplomu i obezbedite veću prolaznost na najbolje svetske univerzitete

Samo 200 evra mesečno za učenike Savremene gimnazije

Učenici Savremene gimnazije imaju izuzetnu mogućnost da u toku poslednje dve godine srednjoškolskog obrazovanja na fleksibilan, prilagođen i interaktivan način, pohađajući onlajn američku školu Allison Academy steknu i prestižnu diplomu srednje škole države Floride, koja će im otvoriti vrata najboljih svetskih univerziteta.

Uz minimalan i redovan rad onlajn, u bilo kom trenutku i s bilo kog mesta, preko platforme za učenje na daljinu vaše dete ce moći da završi sve predviđene obaveze i uporedo, dok završava Savremenu gimnaziju, stekne i diplomu američke srednje škole koja je deo našeg obrazovnog sistema. Uz to, svima koji se prijave, kao poseban poklon zbog ostvarivanja ove međunarodne saradnje, obezbeđen je popust od čak 88% na cenu školarine.

Dođite do zvanične diplome američke srednje škole za samo dve godine ili manje

Nakon dve godine školovanja u Savreme učenici mogu da se prijave da pohađaju Allison Academy onlajn. Ovaj vid nastave prilagođen je potrebama učenika i usklađen sa akademskim standardima Floride. Sticanjem dodatnih bodova i pohađanjem obaveznih predmeta učenici će steći pravo da dobiju prestižnu diplomu srednje škole države Floride!

Allison Academy: Škola sa Floride sa preko 92% učenika upisanih
na prestižne američke univerzitete

 

 

 

 

Allison Academy je oduvek bila posvećena pružanju jedinstvenog obrazovnog iskustva, koje je inovativno, usmereno ka budućnosti i prilagođava se potrebama učenika. Osim postizanja akademske izvrsnosti, učenici Allison Academy teže da postanu građani 21. veka, zbog čega se Allison Academy fokusira na lični razvoj svakog učenika. Kvalitetno obrazovanje i rezultati učenika najbolja su potvrda uspeha Allison Academy – 92% njenih učenika upisalo je prestižne svetske univerzitete.

Allison Academy svoju inovativnost i usmerenost ka budućnosti pokazuje otvaranjem vrata i i za učenike iz Srbije, koji sada, zahvaljujući onlajn-nastavi, mogu steći i prestižnu američku srednjoškolsku diplomu.

Fleksibilno obrazovanje u skladu s potrebama SG učenika

Ono što posebno izdvaja online nastavu na Allison Academy za naše učenike jeste njena potpuna fleksibilnost i usmerenost na njihove potrebe. Omogućava im da samostalno organizuju vreme pohađanja nastave.

Važno je znati da će gradivo biti obrađivano kroz posebno dizajnirane online kurseve na interaktivnoj platformi za učenje na daljinu, kojima se može pristupiti u bilo kom trenutku. Kroz razne kvizove, testove i zadatke, učenici će brzo savladavati zadato gradivo.

Na Allison Academy, učenici će pohađati niz predmeta neophodnih za sticanje američke diplome srednje škole. Ovi predmeti podstiču učenike na stalno obrazovanje, upoznavanje kulture drugih zemalja i negovanje sopstvenih talenata.

Tokom procesa online učenja, SG učenicima je na raspolaganju podrška za učenje. Mogu se konsultovati u vezi sa svim nedoumicama, kao i dobiti smernice za efikasniju organizaciju zadataka.

Steknite dodatne bodove i diplomirajte na SG sa dualnom diplomom!

Nakon dve godine školovanja u SG-u, učenici će moći onlajn da steknu dodatne bodove da bi dobili diplomu srednje škole u Americi, kako nalažu zahtevi države Floride.

Dodatni bodovi za ove dve školske godine mogu da obuhvate sledeće predmete, ali nisu ograničeni na njih:

  • Američka istorija (1 bod / 2 semestra)
  • Svetska istorija (1 bod / 2 semestra)
  • Vlada Sjedinjenih Američkih Država (0,5 bodova / 1 semestar)
  • Ekonomija (0,5 bodova / 1 semestar)
  • Finansijska pismenost (0,5 bodova / 1 semestar)
  • Engleski jezik 3 (1 bod / 2 semestra)
  • Engleski jezik 4 (1 bod / 2 semestra);
  • Algebra (1 bod / 2 semestra);
  • Geometrija (1 bod / 2 semestra).
 

Jedinstvena ponuda od neverovatnih 200 evra mesečno za učenike
Savremene gimnazije

 
  Cena Alison Academy Cena za SG učenike
UKUPNO 19.950 € godišnje 2.400 € godišnje
12 RATA 1.575 € mesečno 200 € mesešno

Za vaše dete cena godišnje školarine onlajn-pohađanja Allison Academy iznosi 2.400 evra, što je čak 88% posto manje od trenutne cene školovanja u ovoj prestižnoj američkoj srednjoj školi.

Obezbedite svom detetu dvostruku diplomu
Pasoš za prestižne univerzitete širom sveta

Kada vaše dete završi onlajn-školovanje na Allison Academy, imaće priliku da bude ponosni vlasnik ne jedne već dve srednjoškolske diplome. Ovaj vid dvostruke diplome biće veoma značajan za dalji akademski razvoj vašeg deteta, jer će mu ovo priznanje omogućiti da nastavi svoje školovanje na prestižnim univerzitetima širom sveta.

Put do američke srednjoškolske diplome nikada nije bio lakši, jer vaše dete u ovom slučaju neće ometati prostorno-vremenska ograničenja, već će moći da u bilo kom trenutku i s bilo kog mesta ode korak bliže svojoj internacionalnoj akademskoj budućnosti.

ISKORISTITE OVU JEDINSTVENU PONUDU PO SPECIJALNIM USLOVIMA »

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2023/24. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.