LINKeduTV i eduTV – besplatan pristup sadržajima

shlajfna

 

Doživotno obrazovanje i usavršavanje su neizostavan trend modernog doba, a njihov značaj je nemerljiv.

Zato učenici Savremene gimnazije preko svoje Android mobilne aplikacije imaju mogućnost da u svakom trenutku gledaju obrazovnu televiziju eduTV, prvu neprofitnu edukativnu TV stanicu u regionu, čija je misija da kroz širenje edukativnih sadržaja podstiče želju za edukacijom tokom celog života.

Edu Tv za Savremene učenike

eduTV kreira program blizak, pre svega, mladima, ali i svima koji žele da unaprede svoje znanje i veštine. Ova obrazovna televizija istovremeno edukuje i motiviše na svakodnevno učenje, informisanje i lično usavršavanje, ne zaboravljajući pritom ni na zabavu. eduTV želi da se približi savremenom gledaocu koji bira tempo kada i šta želi da gleda, ali i da uči čak i dok se opušta uz TV program.

Teme koje obrađuje eduTV i način na koji to radi uvešće vas u savremenu eru televizije. Usmerena je na ljude koji znaju da cene svaki trenutak svog vremena.

eduTV je projekat kompanije LINK group, osnivača Savremene gimnazije, pa svi naši učenici i putem SG mobilne aplikacije za Android uređaje mogu da prate veliki broj interesantnih i korisnih sadržaja, koji im pomažu da unaprede svoja znanja i veštine, i na ovaj način učenje učine još interesantnijim.

eduTV – kanal za učenje i zabavu

Na eduTV-u edukativni sadržaj pratite na drugačiji i zabavniji način. U nesvakidašnje osmišljenim emisijama koje obrađuju savremene teme iz različitih oblasti imate priliku da saznate nove, korisne stvari i dobijete ideje i motivaciju za lično usavršavanje i napredovanje.

eduTV vam omogućava i da budete u toku sa zanimljivostima kako iz sveta nauke, obrazovanja, tehnologije i biznisa, tako i iz sveta kulture, umetnosti i mnogih drugih oblasti.

Izaberite pravu eduTV emisiju za sebe

Za interesantne teme iz polja nauke i obrazovanja tu su emisije „Super nauka”, „Space Show”, „Edukacija” i „Veliki umovi”. Ako razmišljate o planovima za svoju buduću profesiju, želite da se oprobate u preduzetništvu ili različitim projektima, eduTV je vaš savetnik kroz emisije „eduKARIJERA” i „How To”.

Inspirativne priče o najperspektivnijim mladim ljudima iz naše zemlje očekuju vas u „Talentima”, dok su psihološke teme rezervisane za „Mape uma” i „Psihološki ugao”. Emisija „Tema nedelje” bavi se aktuelnim društvenim temama kao što su dualno obrazovanje, privatno školstvo i mnoge druge, što posebno može interesovati savremene gimnazijalce, a gosti su stručnjaci iz različitih oblasti.

Praktične savete koji se tiču zdravlja, ishrane i nege duha i tela moći ćete da čujete u emisijama „Gastro bukvar”, „Saveti za vas” i „Body&Soul”.

Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas na eduTV-u, zato iskoristite priliku da pratite program ove edukativne televizije – očekuju vas brojna iznenađenja!

LINKeduTV: Pristup sadržajima naše onlajn televizije za učenike, besplatno

Učenici Savremene gimnazije imaju besplatan pristup svim sadržajima prve online edukativne televizije na ovim prostorima, LINKeduTV. Savremena gimnazija pripada velikoj, internacionalnoj LINK group obrazovnoj porodici, u čijem se sastavu nalazi i LINKeduTV, te naši učenici mogu neograničeno gledati sve što se emituje na našoj obrazovnoj televiziji i tako na veoma interesantan način nadograđivati svoja znanja iz različitih oblasti.

Kako učenici mogu pratiti sadržaje LINKeduTV-a?

Prva edukativna televizija na ovim prostorima – LINKeduTV, jedan je od najvećih projekata LINK groupa. Cilj ovog projekta je da podigne svest o obrazovanju, da potrebu za edukacijom postavi na visoko mesto u svesti što većeg broja ljudi i da, kroz iskustva i savete najuspešnijih ljudi, pomogne razvoju i usavršavanju školovanja i karijere.

Učenici Savemene gimnazije imaju mogućnost da sve ove sadržaje prate besplatno i da ih koriste za učenje, istraživačke projekte ili da zadovolje svoju radoznalost.

LINKeduTVVELIKA

12 različitih kanala za zanimljivo učenje

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.