UPIS O NAMA KOMBINOVANI PROGRAM NACIONALNI PROGRAM CAMBRIDGE PROGRAM SAVREMENO OBRAZOVANJE TEHNOLOGIJA U UČIONICI VESTI OSNOVNA ŠKOLA

Izašla je rang-lista.

Niste upisali željenu školu?

Razočarani ste.
Ali ne vidite rešenje…
Valjda će brzo proći te 4 godine…

Ne dozvolite da broj bodova i formalnosti uticu na buducnost vašeg deteta. To ne znači da nije vredno, lošije ili ima manje potencijala i da bi zbog toga i u nastavku školovanja trebalo da dobije manje. Znači samo da mu trenutni sistem ne odgovara.

Ne odustajte od svojih težnji i ne prihvatajte lošije alternative, vaše dete zaslužujete najbolje. Obezbedite mu obrazovanje koje garantuje uspešnu budućnost.

To je ustvari odlična vest!
Jer idealna škola za vaše dete nije ni bila na listi!

Sačuvali smo 5 mesta po povlašćenim uslovima samo za vas koji niste upisali školu koju želite. Imate priliku da ostvarite svoje snove. Postaćete deo najsavremenije Cambridge gimnazije, a mi ćemo finansirati veliki deo vašeg školovanja.

Pomoći ćemo vam da vaše dete dobije najbolje obrazovanje, najzdravije okruženje za odrastanje, da razvije sav svoj potencijal i obezbedi uspešnu akademsku budućnost. Čak i da prestigne vaša očekivanja.

Najsavremenija Cambridge gimnazija vam poklanja: Prijavite se
i obezbedite najsavremenije obrazovanje uz
do 1283 evra popusta – za samo 401 evro mesečno

Da li vam se već danima život vrti samo oko pitanja da li će vaše dete upasti u školu koju ste odabrali? Da li ima dovoljno bodova za školu broj 1? Da li može da se izbori sa tolikom konkurencijom? Hoće li uopšte dobiti svoju priliku?!

U pravu ste – ovo je veoma bitna odluka za budućnost vašeg deteta. Iz tog razloga organizovali smo specijalnu akciju za upis dece koja nisu dobila željenu školu. Ako popunite prijavu na ovoj stranici, imate mogućnost da za samo 401 evro mesečno obezbedite jedno od 5 mesta za školovanje u zdravom, perspektivnom i sigurnom okruženju.

Iskoristite posebne uslove:

– Poklon-ponuda Savremene gimnazije važi samo za učenike koji nisu upisali prvu školu sa željene liste.

– Akciju je moguće koristiti u punoj vrednosti za Nacionalni i Kombinovani Kembridž progam.

– Broj mesta za upis po ovoj posebnoj akciji je strogo ograničen na 5.

– Da biste ostvarili uslov za upis po povlašćenim uslovima, potrebno je da popunite ovu prijavu.

– Prijavite se ili nas pozovite na: +381(0)11/40-11-223.

Stvarno drugačija
– SAVREMENO OBRAZOVANJE U SVAKOM POGLEDU –

 • feature-quest-research

  Jedinstven i kreativan način rada

  Kreativno, drugačije, zabavno

 • feature-freelancer

  Savremeno opremljene učionice

  Najnovija tehnologija u nastavi

 • feature-growth-giant-brand

  „JA SAM ODUŠEVLJENA!”

  Upoznajte naše učenike

feature-quest-research

Jedinstven i kreativan način rada

U Savremenoj gimnaziji primenjujemo sasvim drugačiji, kreativan pristup nastavi i učenju. Rad u malim grupama, mentorska i individualna nastava i prepoznavanje talenata, kvaliteta i potreba svakog učenika samo su neke od pojedinosti koje Savremenu gimnaziju čine školom sa inovativnim pristupom radu sa učenicima i daju joj epitet future-ready school.

Iz nastavnog procesa izostavili smo sve zastarele i često kritikovane odlike obrazovnog sistema u Srbiji, ali smo istovremeno zadržali i unapredili one kvalitetne, tradicionalne vrednosti, koje predstavljaju pozitivne strane takvog sistema.

Ovde je učenje interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori Savremene gimnazije, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da znanje koje učenici usvajaju bude praktično i primenjivo.

Učenike ne učimo samo da polože test ili dobiju dobru ocenu već ih učimo da najpre razumeju materiju o kojoj govore i primenjuju svoje znanje u rešavanju svakodnevnih problema i zadataka. Učimo ih da budu kreativni i da stvaraju kako bi učinili nešto više svojim znanjem i koristili ga za proširivanje svojih mogućnosti i ostvarenja. Jer, uspeh naših učenika je i naš uspeh!

feature-freelancer

Savremeno opremljene učionice – tehnologija u nastavi

Da bi obrazovanje bilo savremeno i da bi se učenje olakšalo i učinilo što dinamičnijim i zanimljivijim, moraju se pratiti i koristiti inovacije u savremenim tehnologijama. Savremena gimnazija je u tom pogledu lider ne samo u našoj zemlji već i u celom regionu.

Učenici Savremene gimnazije provode vreme u jedinstvenim, posebno dizajniranim i tehnološki izuzetno opremljenim učionicama ‒ Intelligent Classroom i Google Technology Classroom. One podsećaju na Google prostorije i pravi su primer primene jedinstvenog patenta kompanije LINKgroup i Savremene gimnazije.

Učenje je podržano primenom najnovijih tehnologija, kao što su tablet uređaji, elektronske sveske, interaktivne table, elektronski dnevnici, kojima roditelji u svakom trenutku mogu pristupiti, jedinstvena e-Learning platforma i elektronska biblioteka.

Pored toga, sale za rekreaciju, odmor, učenje i druženje učenika podređene su njihovim potrebama i kreirane da daju maksimalne rezultate uz lako i zanimljivo učenje. Sve ovo čini Savremenu gimnaziju idealnim okruženjem za obrazovanje i razvoj novih tvoraca budućnosti.

Iskoristite priliku, upišite školu iz snova!

Ova akcija je završena

Ako ste zainteresovani za školovanje u najsavremenijoj Kembridž gimnaziji u regionu, posetite naš sajt da saznate više o programima i aktuelnim pogodnostima za upis.