Šta sve nudi Savremena gimnazija?

 

U Savremenoj gimnaziji možete birati između tri osnovna programa: Nacionalnog programa, gde se nastava održava na srpskom jeziku, Kembridž programa, koji je isključivo na engleskom jeziku, i Kombinovanog programa koji predstavlja najbolji spoj oba navedena programa i u okviru koga učenici prate nastavu na oba jezika.

Pored toga, postoje i dva specijalizovana programa za učenike drugih škola. Tako su posebno osmišljeni vanredni Kembridž programi na engleskom jeziku za učenike drugih srednjih škola, kao i za učenike viših razreda osnovnih škola. Pogledajte koje programe možete pohađati u Savremenoj gimnaziji i kako.

Šta sve nudi Savremena gimnazija

STANDARD
Kombinovani program

 

na srpskom i engleskom
 
Nacionalni program
na srpskom
+
Kembridž prilagođeni program
na engleskom
 
 
Redovno i vanredno školovanje

 

BASIC
Nacionalni program

 

na srpskom
 
 
 
 
 
 
 
 
Nacionalna diploma
 
 
Redovno i vanredno školovanje

 

Internacionalni
Kembridž program

 

na engleskom
 
 
 
 
 
 
 
 
Kembridž ICE + AICE diploma
 
 
Redovno i vanredno školovanje

 

Program za učenike drugih škola
Program za učenike srednjih škola

 

na engleskom
 
 
 
Kembridž prilagodjeni program
 
Kembridž sertifikati
 
 
Vanredno školovanje

 

Program za učenike osnovnih škola

 

na engleskom
 
 
 
Kembridž prilagodjeni program
 
Kembridž sertifikati
 
 
Vanredno školovanje

 

SG

Savremena gimnazija

Predupis za generaciju 2018/19. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.
 • Centar za razvoj karijere
 • Prijemni ispit
 • Edukacija
 • LINKeduTV
 • Mala matura
 • OK engleski
 • OK matematika
 • OK school
 • BUSINESS ACADEMY
 • IT ACADEMY
 • ITS
 • ITHS