Audicija za SGTubere

Postani Tuber Savremene gimnazije!

U petak, 15. januara, u 14:30h, u Learning centru Savremene gimnazije održava se audicija za SGTubere, koji će uz podršku LINKeduTV-a osmišljavati i snimati emisiju o svom životu u Savremenoj gimnaziji. Za audiciju se mogu prijaviti svi učenici Savremene gimnazije.
YT_zvezde_sajt_SRB
Svaki dan sa tvojim prijateljima je kao epizoda uzbudljive serije?Volite da snimate smešne klipove, jer kada ste zajedno zabavi nema kraja? Znaš da si talentovan i imaš odlične ideje kako da predstaviš svoju ekipu iz Savremene gimnazije na najzanimljiviji način?

Prijavi se i pokaži šta znaš!

Šta će raditi SGTuberi?

Nekoliko izabranih Tubera imaće priliku da pokažu kako izgleda njihov život u Savremenoj gimnaziji. Postaće autori, voditelji i glavni likovi najnovije emisije. Moći će da pričaju o svemu što im je zanimljivo. Snimaće nezaboravne događaje sa svojim društvom, a u tome će im pomoći LINKeduTV.

SGTuberi će davati savete koji su korisni (ili jednostavno zabavni) i prepričavaće anegdote sa časova i odmora. Pokazivaće svoj stav o školi, ljubavi, profesorima, muzici, prijateljstvu, društvenim mrežama, omiljenim filmovima i serijama, životu poznatih ličnosti, sportu i svemu što ih okružuje.

Kako da se prijaviš?

Napravi originalan selfie i objavi ga na Facebooku sa hashtagom #SGTUBER i na taj način si prijavljen za audiciju. Selfie možeš postaviti na svoj lični profil ili na page Savremene gimnazije. Najvažnije je da ne zaboraviš hashtag #SGTUBER

Tableti na kojem je prikazan Linkedu TV

Kako će izgledati audicija?

Audicija će se održati u petak, 15. januara, u 14:30 časova, u Learning centru Savremene gimnazije. Svaki kandidat će imati priliku da se predstavi žiriju tako što će odgovoriti na pitanje: Zašto želiš da postaneš SGTuber?

Samo bez treme! Budite ono što jeste.

Kako će izgledati snimanje?

Ako misliš da se baš u tebi krije harizmatičan Tuber, ali ne znaš kako da iskoristiš svoj potencijal, ovo je prava prilika za tebe. Prijavi se i budi deo originalne postave SGTubera na koju će se buduće generacije ugledati!

Ako pokažeš talente na ovoj audiciji, ti i tvoji drugari ćete postati deo ovog jedinstvenog projekta Savremene gimnazije. To znači da ćete imati svu slobodu u osmišljavanju tema, a LINKeduTV će vam pomoći pri snimanju, montiranju i editovanju svakog videa. Vaša emisija će na taj način izgledati fenomenalno i profesionalno, a prve epizode postaće uzor narednim generacijama SGTubera.

Ovo je prava prilika za sve savremene gimnazijalce! Dođite na audiciju, počnite da snimate emisiju i podelite svoje priče sa vršnjacima!

Srećno!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.