Učenica Savremene gimnazije osvojila 4 medalje u plivanju

Učenica Savremene gimnazije Tara Ćulibrk ostvarila je fantastične rezultate na Zimskom državnom prvenstvu u plivanju, najznačajnijem plivačkom takmičenju, koje je održano krajem februara.

Sjajnim plivačkim umećem, Tara je osvojila zlatnu medalju u disciplini 100 m slobodnim stilom i tri srebrne medalje – jednu iz slobodnog plivanja na 50 m i dve iz štafeta.

Tara_plivanje_700x250px

Zaslužene medalje za vredan radza-sreću

Tara trenira plivanje od sedme godine, a na Letnjem državnom prvenstvu postala je državna prvakinja u plivanju kraul stilom. Predanim i vrednim treniranjem uspela je ponovo da stane na pobedničko postolje i, pored zlatne u 100 m slobodnim stilom, osvoji medalje i u drugim disciplinama.

Očigledno je da je prethodno postignut uspeh podstakao Taru da još više trenira, što se pokazalo i na sadašnjem takmičenju, na kom je poboljšala sva svoja vremena plivanja. Tara je jako zadovoljna postignutim rezultatima i nastavlja da trenira sa velikim entuzijazmom.

Čestitke i podrška za sportiste

Savremena gimnazija ponosna je što među učenicima ima i jednu državnu prvakinju u plivanju i ovom prilikom želi da čestita Tari na svim novim medaljama. Želimo joj da nastavi da niže uspehe i ostvari sve svoje ciljeve u sportu.

Kao i do sada, Savremena gimnazija nastaviće da pruža podršku i razumevanje svim učenicima koji se pored školovanja posvećuju i drugim aktivnostima, u ovom slučaju sportskim.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.