Predavanje Sema Janga i Kingdom edukejšn stipendije za savremene gimnazijalce

U goste Savremenoj gimnaziji došao je Sem Jang, osnivač prestižne svetske organizacije Kingdom edukejšn, koji je sa učenicima pričao o studiranju u inostranstvu i stipendijama za letnju školu koju organizuje upravo Kingdom edukejšn.

Inspirativno predavanje Sema Janga

Učenici su na predavanju pod nazivom „Uspeh u školovanju, poslu i životu” mogli da saznaju više o tome kako izgleda školovanje u inostranstvu, te su savremeni gimnazijalci uživali u poučnim pričama i pomno pratili izlaganje Sema Janga.

Predavanje_K.E_700px

Osnivač Kingdom edukejšna podelio je sa prisutnima i svoja iskustva tokom školovanja, ali i poslovnog života, i tako inspirisao učenike da slede njegov primer i postižu izvanredne rezultate čime god da odluče da se bave.

Stipendije za savremene gimnazijalce

Slika_10

Zbog oduševljenja kvalitetom rada Savremene gimnazije, kao i znanjima i veštinama savremenih gimnazijalaca, organizacija Kingdom edukejšn, u saradnji sa Savremenom gimnazijom, pružiće jedinstvenu priliku učenicima da se pridruže letnjoj školi, koju Kingdom edukejšn organizuje tokom jula i avgusta u univerzitetskim centrima širom Velike Britanije.

Savremeni gimnazijalci imaju priliku da preko svoje škole apliciraju za Kingdom edukejšn stipendiju za letnju školu, a najistaknutiji će moći će da provedu nezaboravno leto u Kembridžu, Daramu, Londonu i Sent Andreasu.

Podrška učenicima na putu ka uspehu

Savremena gimnazija ne samo da pruža najbolji izvor znanja i veština u toku srednjoškolskih dana, već se trudi da svojim učenicima obezbedi najbolje mogućnosti i za nastavak školovanja, kako na domaćim tako i na univerzitetima širom sveta.

Verujemo da je ovo predavanje, kao i ono koje je prošlog mesaca održao Piter Čepl iz iste organizacije, bilo od velike pomoći učenicima i obezbedilo im upravo onu vrstu smernica koje su im potrebne. Posebno se radujemo saradnji sa organizacijom Kingdom edukejšn i stipendijama za učenike Savremene gimnazije.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.