Početak nove savremene školske godine

Učenici Savremene gimnazije iskoristili su leto da se odmore i uživaju, a sada sa nestrpljenjem očekuju početak školske godine u Savremenoj gimnaziji.

Odbrojavanje do početka još jedne školske godine se bliži kraju, a prijem učenika održaće se u četvrtak, 1. septembra po sledećem rasporedu:

  • prvi razredi Nacionalnog i Kombinovanog programa u 8:30;
  • drugi razredi Nacionalnog i Kombinovanog programa u 11:30;
  • Kembridž razredi u 14:30.

SG_Vest

Ovo će biti prilika da se novi učenici upoznaju sa školom, drugarima i profesorima, i na zanimljiv i kreativan način vide kako će izgledati časovi i školski dani pred njima. Tokom prijema, svaki učenik će dobiti svoje korisničke podatke, školski materijal, kao i uniformu koju će prvi put obući već sledećeg dana.

Već prve nedelje učenike čekaju neka lepa iznenadjenja, a svi zajedno jedva čekamo da krenemo u novu savremenu avanturu.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.