Savremene gimnazijalke treće na gradskom takmičenju u stonom tenisu

Na gradskom takmičenju u stonom tenisu, održanom u četvrtak i petak, 29. i 30. oktobra, u Sportskom centru Banjica, tim učenica Savremene gimnazije koji su činile: Lea Denić, Jovana Janković, Katarina Milenković i Sunčica Dragić, osvojio je bronzanu medalju.

Mlade sportiskinje, učenice I razreda Savremene gimnazije, nastupile su drugog dana, na ekipnom takmičenju koje se sastojalo iz dva singl meča i jednog dubl meča, gde su u jakoj konkurenciji zajedničkim snagama osvojile III mesto!

sg1srp

Naše hrabre učenice, pune sportskog duha, pokazale su već na početku školovanja da umeju da se bore i da su spremne za brojne izazove. Nadamo se da je ovo samo početak njihovog zalaganja u oblasti sporta i fizičke kulture, i da će na narednim takmičenjima nastaviti da nižu uspehe.

Čestitamo im od srca!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.