Bend Savremene gimnazije nastupio na sajmu zapošljavanja LINK2job

Da Savremena gimnazija može da se ponosi svojim učenicima i njihovim talentima, potvrdio je i nastup školskog benda SG tim, koji su činili vokal Nikola Kuzmanović, gitarista Viktor Đurić, basista Aleksandar Kosanović i bubnjar Petar Radenković-Živković, na ovogodišnjem sajmu zapošljavanja LINK2job.

U petak, 14. oktobra, hotel Jugoslavija bio je mesto okupljanja za sve koji su želeli da na najefikasniji način ostvare veze sa vodećim domaćim i međunarodnim kompanijama, i pronađu najbolji posao za sebe. Pored predstavljanja mnogobrojnih kompanija izlagača, u okviru programa ovog najvećeg regionalnog događaja tog tipa održana su i korisna predavanja za sve posetioce.

Sajam LINK2job

Posetioci uživali u muzičkom umeću SG tima

Pravo osveženje između predavanja bili su učenici Savremene gimnazije, koji su odlično iskoristili priliku da predstave svoje muzičko umeće na ovako velikom događaju. Kroz ubedljiv niz rok hitova, u kojima su uživali svi posetioci, SG tim je stvorio odličnu atmosferu.

Članovi benda pokazali su ne samo svoj talenat već i pravu profesionalnost, jer su sa lakoćom i bez treme dokazali da mogu da nastupaju i na ovako velikim događajima. Zato Savremena gimnazija podržava i neguje talente svojih učenika, a sigurni smo da će ovakvih prilika u budućnosti biti još više.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.