Nove sportske pobede savremenih gimnazijalaca

Članovi fudbalskog tima Savremene gimnazije vratili su se okićeni bronzanim medaljama sa sportskog takmičenja privatnih škola Beograda održanog 26. oktobra.

Tim koji pobeđuje uprkos svim preprekama

Savremeni gimnazijalci su na ovom takmičenju učestvovali po prvi put i uprkos izuzetno jakoj konkurenciji pokazali da su tim koji neguje sportski duh i obećava brojne uspehe.

sg_mali_fudbal_vest

Tim stvarno drugačijih gimnazijalaca uspeo je da savlada sve prepreke – pobedi tim škole Sveti Vasilije Ostroški, igra nerešeno sa učenicima škole Ruđer Bošković i tako se nađe na pobedničkom tronu.

slika_21Za Stefana Radojičića, profesora fizičkog vaspitanja, članove tima Gorana Lončara, Mihaila Krupnikovića, Aleksu Pavića, Savu Pavlovića, Davida Stojanovića, Ognjena Tadića i Pavla Stanića, ovo je zaslužen uspeh, ali i prvi korak ka još većem izazovu koji je pred njima.

Osvojene medalje donose i nove izazove

Postignutim uspehom, savremeni fudbalski tim obezbedio je učešće na novom takmičenju, a sledeći sportski susreti očekuju ih već narednog meseca u Novom Sadu.

Savremenim gimnazijalcima čestitamo na postignutom rezultatu i radujemo se novim uspesima i medaljama!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.