Još jedan sportski uspeh za savremene gimnazijalce!

Ženska odbojkaška ekipa Savremene gimnazije, koju su činile učenice: Tamara Polić, Natalija Bulatović, Lea Denić, Anđela Adžić, Miona Tofilovski, Ana Jeremić, Ana Vujović, Ivana Todorović, Natalija Stanković i Tijana Vučetić, zauzela je III mesto na opštinskom turniru, u petak, 4. novembra!

Neizvesna borba do samog kraja

Pored jakih ekipa III i XIV beogradske gimnazije, Arhitektonsko-tehničke škole i Tehničke škole GSP, tim Savremene gimnazije je uspeo da nađe svoje mesto na pobedničkom postolju. Pobedom od 2:0 u setovima nad ekipom Arhitektonsko-tehničke škole, tim savremenih gimnazijalki izborio je prolaz u polufinale ovog turnira.

Sportski uspeh savremenih odbojkaša

Usledio je težak i neizvestan meč pun preokreta protiv tima III beogradske gimnazije, u kom je suparnički tim imao više iskustva i sreće u prelomnim momentima, pa je tako odneo pobedu.

Savremeni tim koji obećava

Zahvaljujući uigranom timu, razvijenom timskom duhu i želji za pobedom, učenice predvođene profesorom fizičkog vaspitanja Stefanom Radojičićem uspele su da se izbore za odlično treće mesto u opštini Vračar.

Uz predanost i posvećenost, treninge i trud, prava snaga ovako dobrog tima će tek doći do izražaja na predstojećim takmičenjima. Sigurni smo da tim savremenih gimnazijalki nadalje čekaju još veći uspesi i čestitamo im na dosadašnjim pobedama.

Pogledajte još fotografija u našoj galeriji.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.