Predstava „Samo nam je ljubav potrebna” oduševila učenike OŠ „Pavle Savić”

U sredu, 16. novembra, savremeni gimnazijalci su za svoje drugare, učenike beogradske osnovne škole „Pavle Savić” izveli predstavu „Samo nam je ljubav potrebna” i tako pokazali svoj talenat i pobrali brojne simpatije.

Predstava "Samo nam je ljubav potrebna"

Predstava koju su savremeni gimnazijalci sada već odlično uvežbali oduševila je osnovce. Talentovani učenici, članovi sekcije scenske umetnosti i školskog benda, svojim uverljivim nastupom uspeli su da zaintrigiraju publiku i njihova izvedba je nagrađena brojnim aplauzima. Još jednom su pokazali da se uloženi rad i trud isplate.

Gostovanja u Srbiji i regionu se nastavljaju

Svoju autorsku predstavu „Samo nam je ljubav potrebna” savremeni gimnazijalci su do sada imali priliku da izvedu na svečanoj priredbi u Domu omladine, kao i na Međunarodnom festivalu STAGE u Rumuniji, gde su dobili i nagradu za najbolji scenski eksperiment.

Različiti muzički ukusi koje učenici neguju razlog su što ovaj komad obrađuje dva različita muzička koncepta, a publici je veoma interesantno jer u ovoj predstavi mogu da vide spoj muzičkih i glumačkih talenata učenika koji svojim šarmom i energijom nikoga ne ostave ravnodušnim.

Savremeni gimnazijalci – ambasadori stvarno drugačije škole

Učenici su kroz nastup dočarali samo deo onoga što čini svakodnevnicu u Savremenoj gimnaziji i svoje drugare zainteresovali za sve aktivnosti koje Savremenu gimnaziju čine stvarno drugačijom.

Kao najbolji ambasadori škole, svojim nastupima, trudom i zalaganjem, savremeni gimnazijalci pokazuju da je njihova gimnazija pravo mesto za talentovane i ambiciozne mlade ljude.

 

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.