Zajednička žurka Savremene i ITHS-a povodom kraja 2016

Učenici Savremene gimnazije i Srednje škole za informacione tehnologije ITHS zajedno su u sredu, 28. decembra, uživali u novogodišnjoj proslavi koja je organizovana na splavu „Uzbuna”. Na taj način su proslavili i uspehe koje su postigli u 2016. godini, unapred se radujući onima koji im tek predstoje.

Nezaboravna žurka za nove početke

Uz zvuke dobre muzike i u fenomenalnom raspoloženju, sa svojim drugovima i profesorima, koji su ovoga puta bili njihovi gosti, ispratili su poslednje dane 2016. godine i veselo otvorili vrata novoj godini i novim izazovima.

Savremeni gimnazijalci su u godini za nama ostavili brojne uspehe na sportskim i raznim školskim takmičenjima, uspešno izvedene predstave, nastupe i humanitarne akcije, ali i posvećeno učenje i trud da postignu što bolji uspeh, a to je samo delić onoga što planiraju da sprovedu u delo i u 2017.

Novogodišnja žurka

Tradicija dobrog provoda se nastavlja

Posle žurke za Noć veštica, na red je došla još jedna proslava kojoj su prisustvovali učenici Savremene gimnazije i ITHS škole, čime su nastavili da se nižu njihovi zajednički doživljaji i odličan provod.

Školski život se ne završava u učionici i u zgradi škole, a učenici obožavaju događaje poput ovog, koje rado prepričavaju i kojima se iznova raduju.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.